ile dopłaciłeś? u mnie mówili że po prostu nie zapłacą.
ile dopłaciłeś? u mnie mówili że po prostu nie zapłacą.
U mnie stwierdził że za każdy brakujący kilogram się płaci - w sumie stanęło na 200zł. Jedyny plus ze auto zostało u mnie do czasu rozbiórki a ja miałem już papier do wyrejestrowania. Później przyjechali praktycznie po samą kastę.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Alfa Giulia Veloce - 2,0 280KM
tak czy siak 200zł wartodo tego w tym układzie.
Ja robiłem to głównie ze względu na zawieszenie jakie było zamontowane w 145 do rozbiórki.
Jeżeli miałbym się w to bawić w celu sprzedaży części nie brałbym się za to - za dużo czasu stracisz na wystawianiu i sprzedaży, a poza tym szkoda auta jeżeli jeszcze można je uratować.
Według mnie lepiej wystawić ją do sprzedaży i sprzedać komuś kto będzie chciał Alfę wyremontować i mieć odrazu gotówkę - może mniejszą niżeli sprzedając poszczególne części ale od razu.
No chyba że kolega ma dużo czasu
krzyzie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Alfa Giulia Veloce - 2,0 280KM
Szczerze mówiąc bez własnego garażu i wolnego czasu na rozbiórkę a potem sprzedaż części nie zabierałbym się za taki temat. Żeby sobie auto "zdjąć ze stanu" w Wydziale Komunikacji musisz je albo sprzedać albo zezłomować, w momencie oddania auta do stacji demontażu musi ono mieć opłacone OC. Jeśli chcesz oddać niekompletne auto, musisz dopłacić za brakujące kilogramy, ale to w zasadzie jest kwestia dogadania się z auto kasacją - mnie taka operacja kosztowała 300PLN, dostałem papier potwierdzający przyjęcie niekompletnego pojazdu dzięki któremu mogłem je wyrejestrować.