Brawo. Jakis ****wski pech z tymi zderzakamiNapisał Kosiar
ja wczoraj urwalem na krawezniku (Orlen) na odcinku Katowice-Krakow. 80 km/h autostradą ze zderzakiem na sznurkach
![]()
Brawo. Jakis ****wski pech z tymi zderzakamiNapisał Kosiar
ja wczoraj urwalem na krawezniku (Orlen) na odcinku Katowice-Krakow. 80 km/h autostradą ze zderzakiem na sznurkach
![]()
Ku*** mać poprostu jestem zły jak nie wiem ... ale chłodnice już idą![]()
Mi wczoraj Baba przeysowała zderzak.. z Tyłu.. wrryy
A mi dzisiaj juz Pan doktor leczy samochod. Wymieniaja koncowki drazka i tuleje (kupilem w koncu TRW po 65 zl/szt). Zderzak juz tez jest...
Wiec Bella odratowana. Czekam na odbior auta i... RACHUNEK ;(
mnie jakiś golfiarz na parkingu zachaczył...
ale dojade :mrgreen:
btw, ekipa z zagłębia, z tego co widze nie ma chętnych na wyjazd z kce, dopniemy się z popsem do was, po drodze skocze po znajomego do jaworzna jeszcze to i tak po drodze! pozdro
Oby sie tylko po drodze nic nie stalo... Pier*** tą autostrade krakowsko-katowicką... chyba czas najwyzszy zacząć latać na Olkusz...
No jak nic złego się nie wydarzy to Zawitamy z fr_33 na spocik z naszymi kobitkami... A jak pójdzie dobrze to krugeer i QBA też zawitają :-)
Częstochowa - 4-8 osób (zależy od "wiatrów")
showtime ale brygada z zagłębia będzie jechała na Olkusz o wiele wygodniejsza i przepustowa droga niż jebana autostrada za którą się płaci
no i fajnie będzie wyglądać kilka (kilkanaście) panien przejeżdżających przez jakieś miasto, na pewno ściągniemy uwagę ludzi :mrgreen:Napisał Kosiar
najlepiej jest na letnich spotach bo ludzie siedzą przy domach![]()