To może ty mało jeździsz ale duża większość aut z zagranicy jest w dieslu, który rocznie przejeżdża 20 - 30 tyś km, no weź się zastanów gdzie sens kupowania diesla na takie przebiegiNapisał twardy
To może ty mało jeździsz ale duża większość aut z zagranicy jest w dieslu, który rocznie przejeżdża 20 - 30 tyś km, no weź się zastanów gdzie sens kupowania diesla na takie przebiegiNapisał twardy
Na wcześniejszej aukcji kup teraz było 37500 więc i tak robi się coraz lepiejNapisał Yoo
pozdrawiam//rooshyo
Nie warto spekulować nad tym czy może ma tyle przejechane czy nie, są ludzie co jeżdżą mało a są ludzie co jeżdżą dużo. Inna sprawa że samochód "latany" po trasach = autostradach który ma nabite 200k km, będzie mniej zużyty od tego który ma 100k km w większości po mieście i marnych drogach. Nieważne..
Co sądzicie o w/w autach?
A no to masz racjęmi pewnie nie wyskakiwały takie bo wbiłem do filtra same sedany.
wez Lesiu przeczytaj co pisalem na pierwszej stronieTo może ty mało jeździsz ale duża większość aut z zagranicy jest w dieslu, który rocznie przejeżdża 20 - 30 tyś km, no weź się zastanów gdzie sens kupowania diesla na takie przebiegi
Jak patrze na te beczułki i brudne okolice wlewu paliwa to fiu fiu, oby nie jakać Bio-AlfaNapisał Yoo
![]()
Piękna :twisted: targuj cenę, sprawdzaj i kupuj. W takiej kombinacji koloru, wnętrza, felg i silnika to trzeba mieć niezły fart, żeby trafić dobry egzemplarz.Napisał Yoo
Ładna jest, mi się też bardzo podoba czarna z tym jasnym środkiem skórzanym chociaż może to mieć minus - brudzi się bardziej, czarna bardziej uniwersalna ale to już inaczej wygląda. Oj ale drogo.. wątpię że do 28k zejdzie.. a to mój max maxów
.
ta Alfa juz bardzo dlugo jest na allegro. Poza tym ma niefabryczny bagaznik, bez znaczka? Rozumiem ze na pilota, ale te na pilota mialy znaczek z tylu.Napisał twardy
No to klops... musi w takim razie za 28k oddać i będzie kolejny uśmiechnięty Alfisti :mrgreen:Napisał Konrado