Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 49

Temat: Alfa Romeo 156 z Łodzi, Krzywinia

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Subaru Forester XT, Mini Countryman CS

Domyślnie

Cytat Napisał twardy
    Cytat Napisał Lesio
    Ogólnie nie wyglądają źle tylko te przebiegi jakieś takie małe jak na diesle, ale może.
    Juz nie przesadzaj - nie wszyscy kupują samochody aby dojeżdżać do pracy każdego dnia po 100km. Mamy w rodzinie 2 samochody (98' i 99') eksploatowane za granica. Przebiegi to 140 i 150tkm. I co? Jak będę sprzedawał to zarzucisz mi że kręciłem liczniki bo to diesle?

Ale tak to już jest z typowym podejściem Polaka do zakupu auta. Jak za duży przebieg - "nie kupuje". Jak za mały - "kręcony"
    To może ty mało jeździsz ale duża większość aut z zagranicy jest w dieslu, który rocznie przejeżdża 20 - 30 tyś km, no weź się zastanów gdzie sens kupowania diesla na takie przebiegi

Użytkownik Alfa i Omega Avatar rooshyo
    Mieszka w
    NBR - Niebezpiecznie Blisko Rosji;)
    Auto
    Służbowe 500 koni

Domyślnie

Cytat Napisał Yoo
    I co sądzicie jeszcze o tym: http://moto.allegro.pl/it..._km_2004_r.html ? Tylko że drogo .. może jak by właściciel się zniechęcił z ceną i troooochę opuścił to by mnie było stać .
    Na wcześniejszej aukcji kup teraz było 37500 więc i tak robi się coraz lepiej

pozdrawiam//rooshyo

Yoo
    Gość

Domyślnie

Nie warto spekulować nad tym czy może ma tyle przejechane czy nie, są ludzie co jeżdżą mało a są ludzie co jeżdżą dużo. Inna sprawa że samochód "latany" po trasach = autostradach który ma nabite 200k km, będzie mniej zużyty od tego który ma 100k km w większości po mieście i marnych drogach. Nieważne..

Co sądzicie o w/w autach?

adamodg
    Gość

Yoo
    Gość

Domyślnie

A no to masz rację mi pewnie nie wyskakiwały takie bo wbiłem do filtra same sedany.

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Skawina/obok wsi Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 145, 1.4T.S 1997r.

Domyślnie

To może ty mało jeździsz ale duża większość aut z zagranicy jest w dieslu, który rocznie przejeżdża 20 - 30 tyś km, no weź się zastanów gdzie sens kupowania diesla na takie przebiegi
    wez Lesiu przeczytaj co pisalem na pierwszej stronie

Użytkownik Romeo Avatar twardy
    Mieszka w
    Bielawa/Wroc
    Auto
    Była 156 20V, chwilowo jakieś Mitsu

Domyślnie

Cytat Napisał Yoo
    http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7127434 a ten bity i poniżany czy nie?
    Jak patrze na te beczułki i brudne okolice wlewu paliwa to fiu fiu, oby nie jakać Bio-Alfa

Cytat Napisał Yoo
    I co sądzicie jeszcze o tym: http://moto.allegro.pl/item497839550...km_2004_r.html ? Tylko że drogo .. może jak by właściciel się zniechęcił z ceną i troooochę opuścił to by mnie było stać .
    Piękna :twisted: targuj cenę, sprawdzaj i kupuj. W takiej kombinacji koloru, wnętrza, felg i silnika to trzeba mieć niezły fart, żeby trafić dobry egzemplarz.

Yoo
    Gość

Domyślnie

Ładna jest, mi się też bardzo podoba czarna z tym jasnym środkiem skórzanym chociaż może to mieć minus - brudzi się bardziej, czarna bardziej uniwersalna ale to już inaczej wygląda . Oj ale drogo.. wątpię że do 28k zejdzie.. a to mój max maxów .

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Skawina/obok wsi Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 145, 1.4T.S 1997r.

Domyślnie

Cytat Napisał twardy
    Piękna :twisted: targuj cenę, sprawdzaj i kupuj. W takiej kombinacji koloru, wnętrza, felg i silnika to trzeba mieć niezły fart, żeby trafić dobry egzemplarz.
    ta Alfa juz bardzo dlugo jest na allegro. Poza tym ma niefabryczny bagaznik, bez znaczka? Rozumiem ze na pilota, ale te na pilota mialy znaczek z tylu.

Użytkownik Romeo Avatar twardy
    Mieszka w
    Bielawa/Wroc
    Auto
    Była 156 20V, chwilowo jakieś Mitsu

Domyślnie

Cytat Napisał Konrado
    ma niefabryczny bagaznik, bez znaczka
    No to klops... musi w takim razie za 28k oddać i będzie kolejny uśmiechnięty Alfisti :mrgreen: