Było mokro i przeraźliwie zimno... Jedynie jasia486 adrenalinka trzymała-> FOTKI (koszmarna jakość :mrgreen: ) oraz Podsumowanie na Auto Klub Szczecin
Było mokro i przeraźliwie zimno... Jedynie jasia486 adrenalinka trzymała-> FOTKI (koszmarna jakość :mrgreen: ) oraz Podsumowanie na Auto Klub Szczecin
dzieki za ładne zdjecia adamo
<skacze2> <piwo> Brawo Łukasz . Do stycznia naprawisz ręczny i będzie miejsce I <papa>
obliczylem ze jezeli w 2 wyscigu nieprzestrzelilbym mety a w 3 nieprzewrucil slupka to bym był na 2 miejscu w 4 grupie. musze sie bardziej postarac na nastepnych wyscigacg hehe
Piękne fotencje... wiec kazdy kto nie był widzi co stracił, bardzo fajną i ciekawą imprezke... ja nastepnym razem tez sobie chyba pozwole na małe szalenstwo i wystartuje ale będe musiał na benzynce pocisnąc bo na gazie to lekki niepokuj by był...
było fajno tylko ze troszku zimnawo, ja wsumie teraz sie kuruje bo mnie chorubsko wzieło po tej niedzieli...
Gratulacje Jasiu za odwage![]()
Pozdrawianm
Moze ktos wkleic tu całkowite wyniki bo jakos nie moge ich u siebie otworzyc a ciekaw jestem jak sie stawka ukfalifikowała...
pamietajcie ludziska kto chetny na przejazdzke pierwsza niedziela stycznia kolejny rajdzikDD
http://www.ak.szczecin.pl/ tu sa wyniki ale musicie miec zainstalowanego exela z programu ofisa. polecam wszystkim nastepnum razem tez jade
Excel bądź pakiecik OOo...Kubas po niedzieli siedzę na L4...
Imprezka rewelacja, jeśli uda mi się do następnego startu uporać z kilkoma problemami trapiącymi Alfiszona to tez stanę na linii STARTu...
![]()
Panowie normalnie muszę się pochwalić dzisiejszym małym osiągnięciem...dziś zdałem egzam na kategorie C+E
pozdrawiam
GRATULACJE <skacze2>Napisał adamo
super teraz mozesz doczepic do alfiszona naczepe od tira hehe
Dokładnie jasiu486 "lorą" wywoził będę padnięte Alfiszony ze SPOTów... :mrgreen: