Witam.
Czy jest możliwość u nas w Polsce dostać używany tłumik (ostatni segment) do GT V6?
Witam.
Czy jest możliwość u nas w Polsce dostać używany tłumik (ostatni segment) do GT V6?
Biały kruk niestety ...
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts
Prawdopodobnie najszybciej to możnaby dostać w Niemczech, ale raczej to chyba niemożliwe przy tym wozie. Nowy stoi po 1800 zł. Chcę sobie wspawać nowe końcówki ale na drugim komplecie.
gdyby ktoś potrzebował to mam dostęp do nowego oryginału. Cena ok 310e
Dzięki a info. Na tą chwilę nie dysponuję gotówką bo wydałem na inne rzeczy. Przynajmniej wiem do kogo się zwrócić o pomoc![]()
Może ktoś podać namiar na firmę, która wykonała by układ wydechowy GT V6 ?
Chodzi mi głównie o część układu, która jest z katalizatorami czyli tłumik końcowy i ten mały znajdujący się wcześniej.
Wżne oczywiście jest aby była to firma robiący to zgodnie ze sztuką np. wiernie kopiująca orginał, nie interesują mnie żadne ryczące psełdo "tjuning". No i oczywiście cena rozsądnata, którą krzyczą za oryginał jest moim zdaniem absurdalna.
Mg motorsport w siemcach. El tec Łódź zrobią ci tak jak chcesz tylko daj im to na piśmie czego oczekujesz.
Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy![]()