Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Temat: Alfa Romeo 156 z Łodzi, Krzywinia

Yoo
    Gość

Domyślnie

Oj już się przymierzam do tej AR 156 2,4 JTD sedana od pół roku, szukam i szukam po Allegro, jeżdżę po Polsce i co obejrzę to klops .. albo bita i poniżana, albo jakieś nieścisłości po sprowadzeniu niepełne dokumenty itp. wiadomo że nikt nie chce kupić auta które było po karambolu albo kradzionego.. Mój znajomy pojechał do Włoch szukać AR 156 ale wszystkie po 2004 r. jeżdżą i nikt się ich nie ma zamiaru pozbywać, są tylko bite - i to zwykle mocno.

Nic no.. czekam dalej.. może coś się trafi solidnego . Proszę Was forumowiczów jak by jakieś ogłoszenia lokalnie Wam wpadły w oko to dawać znać.. ja już chcę jeździć!

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Subaru Forester XT, Mini Countryman CS

Domyślnie

Cytat Napisał Konrado
    To może ty mało jeździsz ale duża większość aut z zagranicy jest w dieslu, który rocznie przejeżdża 20 - 30 tyś km, no weź się zastanów gdzie sens kupowania diesla na takie przebiegi
    wez Lesiu przeczytaj co pisalem na pierwszej stronie
    Nie przekonuje mnie to, ale skoro tak sobie utwierdziłeś że tak jest no to niech Ci będzie.

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Skawina/obok wsi Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 145, 1.4T.S 1997r.

Domyślnie

Cytat Napisał Lesio
    Cytat Napisał Konrado
    To może ty mało jeździsz ale duża większość aut z zagranicy jest w dieslu, który rocznie przejeżdża 20 - 30 tyś km, no weź się zastanów gdzie sens kupowania diesla na takie przebiegi
    Nie przekonuje mnie to, ale skoro tak sobie utwierdziłeś że tak jest no to niech Ci będzie.
    No przeciez potwierdzilem to co Ty napisales, wiec co Cie nie przekonuje? Przeczytaj jeszcze raz

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Subaru Forester XT, Mini Countryman CS

Domyślnie

Cytat Napisał Konrado
    Cytat Napisał Lesio
    Cytat Napisał Konrado
    No przeciez potwierdzilem to co Ty napisales, wiec co Cie nie przekonuje? Przeczytaj jeszcze raz
    Przeczytałem jeszcze raz <OO> :mrgreen:

Yoo
    Gość

Domyślnie

Off topic <krzyczy>

Użytkownik Znawca Avatar sedici
    Mieszka w
    OPL & (ANsbach) DE
    Auto
    Bravo1,6Mj , Astra J
    this is my truth tell me yours
    "Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
    http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard

Yoo
    Gość

Domyślnie

Mało tam jest.. Tylko ten jeden z Kwidzynia i tyle

RAQ
    Gość

Domyślnie

Apropo wczesniejszych wypowiedzi ja przywiozlem swoja Alfe 2002 przebieg 195000km.Wszystko serwisowane w ASO w Holandii.Nie przypuszczam ze w Holandii wymieniaja zamiast oryginalow zamienniki.Czyli wszystkie czesci byly wymieniane na oryginaly.Jak pojechalem do mechanika to kolo powiedzial ze nigdy by nie powiedzial ze ten silnik ma 195000km.Takze na przebieg bym nie patrzyl w samochodzie sprowadzanym,a zwlaszcza w Dieslu-jedynie na stan turbiny zwracac uwage i czy dymi

Yoo
    Gość

Domyślnie

No to jest cenna wskazówka.. A jak to sprawdzasz? Odpalanie "jak benzynę" czyli szybko na zimnym silniku? I jaki dymek?