Autobus pierwsza klasamy rowniez dziekujemy za przemile przyjecie
impreza super oby wiecej takich
![]()
Autobus pierwsza klasamy rowniez dziekujemy za przemile przyjecie
impreza super oby wiecej takich
![]()
Cóż mogę powiedzieć i dodać bardzo ale to bardzo dziękuję wszystkim przybyłym na zlot! Pogoda nie rozpieszczała ale jestem dumna z wszystkich przybyłych Alfaholików!
Pani Aneto to my czujemy się dumni że znalazła się kobieta "z jajami" i bezinteresownie ogarnęła temat. Czułem się trochu zakłopotany nie mogąc pomóc w takiej skali jak bym chciał.
Mam kilka fajnych pomysłów na przyszły rok i o ile mnie nie porwą kosmici nie dopadnie pomroczność lub inna ciężka przypadłość to mam nadzieje dorzucić swoje trzy grosze na miarę swoich skromnych możliwości.
Ale to za rok , a przed nami powitanie wiosny może w okresie letnim jakieś ognisko"integracyjne" społeczność ---- wszystko zależy od tego czy zdrowy rozsadek nie będzie blokował nam marzeń a nasze zady nie przyrosną do miękkich foteli---Czego sobie i wszystkim życzę
Ps. Magda była na hali widowiskowej i doszliśmy do wniosku że impreza na Texonie spokojnie wpędziła Urząd Miasta i MDK w Bochni w kompleksy ---i tak ma być![]()
Ostatnio edytowane przez Bogdan_np ; 12-01-2014 o 21:49
Tutaj kilka fotek z WOŚP TexonMiłego oglądania
https://plus.google.com/photos/10652...9868865?sort=1
![]()
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za przybycie i mam nadzieję że takich spotkań będzie więcej!
ja sie pisze na kazde![]()
Bumarc mam pytanie odnosnie podpiecia alfy pod kompa czy byla by taka mozliwosc na najblizszym spocie (jesli bedziesz) podpiecia jej i sprawdzenia bo cos ja boli ;/ wyskakuje mi na tablicy w czasie jazdy ASR i nie chce sie nawet wylaczyc dopiero po zgaszeniu silnika gasnie a uslizgu kol nie bylo ;/ wiec prosil bym bardzo i byl wdzieczny az do zgonu![]()
Na najbliższym spocie mogę ci podpiąć kompa tylko przed samym spotem musisz mi się przypomnieć żebym lapka do auta wziął![]()
Napewno przypone bede bardzo wdziecznyale tu cisza nastala
Bede zamawial sobie ramki ktos chetny ??
Ostatnio edytowane przez dream166 ; 14-01-2014 o 18:56
Moje autko po kilkudniowym odpoczynku na Texonie wreszcie wczoraj do mnie wróciło z prawie całym nowym przednim zawieszeniemTo skoro już mam alficzkę to kiedy robimy jakiegoś spota? Proszę o szybkie odpowiedzi komu i kiedy pasuje
![]()