Witam danus 77 jestem pełen uznania za trafne wytypowanie kodu. Pozdrawiam.
Witam danus 77 jestem pełen uznania za trafne wytypowanie kodu. Pozdrawiam.
mam ten sam problem co kolega, patrzyłem też kod 4444 i 0000 i nie działa, alfa z 99 roku, jutro podam numery z radia.. Jest możliwość że też ktoś poda kod czy raczej jak już to aso lub elektronik?
Słyszałem , że kody się powtarzają . Podam swoje może komuś wejdą ics 7417 , navi 8101
Ostatnio sprawdzałem bezpieczniki, bo mi się nawiew spieprzył... i wyciągnąłem m.in. od ICS'a... teraz potrzebuje kody a ich nie mam. Nawiew za to działaAle denerwuje mnie jazda bez podglądu klimy czy radia...srał pies navi
Gdzie i jak tanio można je zdobyć/kupić. Pozdrawiam
Przede wszystkim uzupełnij profil o rocznik auta. Potem wypadałoby podać model ICS'a. Jeśli to BE2569 to nie będzie problemu. Natomiast jeśli BE2580 to zostaje wizyta w serwisie, albo elektronik z dostępem do Martecha.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
zadzwoń do ASO Nagórski z pod Poznańskiej Łeczycy, poproś Pana Piotra . miej VIN być może poda od ręki.
Ja mam inny problem.
Mam PIN.
Po długim postoju i odłączeniu aku ICS w ogóle nie prosi o PIN tylko odlicza 10 minut.
I opcja wbicia PIN jest nieaktywna.
Spotkał się ktoś z czymś takim ?