Jakie tarcze do 159 2.0 JTD 170 km chce kupić Brembo są dwa numery 09936320 i 09936310 wymiary mają takie same zastanawiam się w czym różnica może ktoś wie? według katologu to mają być te pierwsze ale dlaczego.
Jakie tarcze do 159 2.0 JTD 170 km chce kupić Brembo są dwa numery 09936320 i 09936310 wymiary mają takie same zastanawiam się w czym różnica może ktoś wie? według katologu to mają być te pierwsze ale dlaczego.
Jaką średnicę mają tarcze w Alfie 1.8 tbi 200km?
Pozdrawiam.
- Rafał
Dzięki rybak. Rozumiem, że jesteś tego pewien?
Pozdrawiam.
- Rafał
Pytanie trochę z innej beczki. Czy ostrzeżenie o zużytych klockach powinien palić się przez cały czas czy pojawia się raz i później znika? Pytam dlatego bo miałem taką sytuację parę tyg.temu i wolę zabezpieczyć się na przyszłość.A no i przy wymianie dopadły mnie zapieczone bolce blokujące klocek.Ech...Pzdr.
Hej! Mam pytanie. Jestem po wymianie klocków przód na Bosche i wymianie bolców w zaciskach - zapiekły się. Poprzednie klocki były zjechane niemal do cna. Po wymianie dalej lekko popiskuje ale składam to na karb potrzeby dotarcia klocków. Zastanawia mnie jedna rzecz. Mianowicie w trakcie jazdy do się słychać takie delikatne buczenie o stałym nasileniu, którego przed wymianą klocków nie było, i w trakcie kręcenia kierownicą czuć na niej drobne wibracje. Nie wiem jak to dokładniej opisać bo jest to dość subtelne. Czy może jest to kwestia dotarcia klocków do starych tarcz czy coś nie do końca zostało poprawnie założone? Pzdr.