Kupiłem ten zestaw naprawczy, szczerze nie polecam nakleiłem na znaczek który jest wypukły i odstaje w jednym miejscu bo nie jest płaska powierzchnia. Oka nie cieszy, trzeba zakupić oryginał, szkoda kasy
Kupiłem ten zestaw naprawczy, szczerze nie polecam nakleiłem na znaczek który jest wypukły i odstaje w jednym miejscu bo nie jest płaska powierzchnia. Oka nie cieszy, trzeba zakupić oryginał, szkoda kasy
Niech ktoś obudzi kolegę Wiertło, a ten zabierze się do pracy! Dla mnie najlepsze wyjście![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Ja kiedyś też zamówiłem od kolegi Wiertło znaczki bo wszyscy chwalili. Popatrzałem tylko raz na nie i od razu odsprzedałem je za grosze i kupiłem oryginalne emblematy.
Jak komuś nie odpowiada jakość wlepek, to proponuję wrzucać po 20PLN co miesiąc do świnki i na ciepłe dni będzie ricambi originali![]()
A nie lepiej porządnie zakonserwować ori znaczek kilkoma warstwami bezbarwnego + folia uv?
Jestem nowy i zwyczajów nie znam, ale dziwi mnie że na forum fanów marki w ogóle istnieje taka dyskusja…
Mysle, że fana marki poznasz po ładnym oryginalnym znaczku, ci z naklejkami to poprostu przypadkowi użytkownicy AR![]()
Sam zakupiłem owe naklejki z tej aukcji allegro i szczerze powiedziawszy naklejka jest zupełnie inna od tej pokazanej na aukcji, to raz. Dwa kolory są wzięte chyba z MSpaint. Dlatego chyba podpowiem znajomym, że jak chcą mi robić prezent to nich mi emblematy ori kupią ;] I świnka nie będzie potrzebnaPodrzuciłbym zdjęcie naklejek ale gdzieś mi je wcięło -.-
PZDR siroccoxp
Rożnie bywa, czasami parę złotych jest potrzebne na coś bardziej niezbędnego do autaMożna się poratować tymczasowo naklejką, bo jeździć z wyblakłym (podobnym zupełnie do niczego) paździeżem w scudetto też nie fajnie
Ale powinno się dążyć do zakupu ricambi originali - nawet kosztem innych przyjemności
![]()