Z każdym dniem i kolejnym trywialnym problemem zaczynam podzielać zdanie, że AR to lipa i powoli zaczynam żałować wydanej kasy... Problemy z byle g... które normalnie w innych marakch leży na półkach w kazdym ASO, serwisie, sklepie.
Z każdym dniem i kolejnym trywialnym problemem zaczynam podzielać zdanie, że AR to lipa i powoli zaczynam żałować wydanej kasy... Problemy z byle g... które normalnie w innych marakch leży na półkach w kazdym ASO, serwisie, sklepie.
Eh, po 156 miała być 159, ale widzę, że źle się dzieje z częściami, a to przecież nie auto z kosmosu, jeździ tego trochę, nie rozumiem tej polityki producentów części...
To co następnego przestaną produkować? Wahaczy?
Części do AR i nie tylko. Na stronie tylko część asortymentu.
Rozrządy, hamulce, zawieszenie.
Zaktualizowane ceny i poszerzony asortyment:
www.a-moto.pl
@arekgr-to właśnie mnie wkurza. To nie sa piasty z platyny ani piasty do SLS AMG, więc o co chodzi???
Gdyby ktoś jeszcze był zainteresowany to najbliższa dostawa do PL będzie w okolicach kwietnia/maja (zniknęły nawet ostatnie Optimale z PL... InterCars, Italtechnik i inni nie dostali zamówionych części w dostawie, wiec nie ma na co czekać). Ja zamawiam od kolegi z Berlina (SKF, SNR albo Rouville) w okolicach 150 eur/szt (max 195 eur za SNR). Jak jest ktoś chętny to do soboty zapraszam na pw w celu ustalenia szczegółów.
Zamienił stryjek siekierkę na kijek...
ford g...w wart jak mówi "staropolskie przysłowie", ale przez ostatnie 2 lata nie miałem ani z foką ani z mondeo nawet dnia przestoju ani czekania na "magiczne części"...
A to pewnie dlatego wszystko, że w Chinach teraz jest Spring Holidays przez najbliższe 2 miesiące...
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów