murgal, a piwo się tam gdzieś pomiędzy nie znajdzie może?
Opłukałem AR z syfu i soli, dramat jak to wyglądało... Zamówione siłowniki pokrywy silnika, bo podczas ratowania firmówki z kabli, spadła mi pokrywa na głowęZobaczymy czy Magneti coś warte
![]()
murgal, a piwo się tam gdzieś pomiędzy nie znajdzie może?
Opłukałem AR z syfu i soli, dramat jak to wyglądało... Zamówione siłowniki pokrywy silnika, bo podczas ratowania firmówki z kabli, spadła mi pokrywa na głowęZobaczymy czy Magneti coś warte
![]()
Części do AR i nie tylko. Na stronie tylko część asortymentu.
Rozrządy, hamulce, zawieszenie.
Zaktualizowane ceny i poszerzony asortyment:
www.a-moto.pl
u wlkp odwilż to też umyłem 145'tke z tego całego brudu. A chyba wyglądało na tyle dobrze że miałem miłą pogawędkę na rondzie Rataje pt. '' Jak to moje auto świetnie wygląda'' . Normalnie tak miło mi się zrobiło, że musiałem się pochwalić![]()
wlasnie wrocilem z myjni,niby bezsensu mycie przy takim stanie drog,ale niech ma![]()
Sprawdziłem maksymalną prędkość Belli. Może to i nie było zbyt rozsądne, ale A1 jest sucha więc sobie nie żałowałem. Wyszło mi 207 km/godz. Jestem z Belli dumny - przekroczyła maks. katalogowy o 16 km/godz. Jak na 13-letnią damę nóżki ma całkiem całkiem
Za to spaliła mi ćwierć zbiornika (wg wskaźnika w kabinie - 16 litrów) na 100 km przy takiej jeździe![]()
Mi dzisiaj wpadły przełączniki elektrycznych szyb nowe zakupione na giełdzie facebookowej alfaholików i żarówka rejestracji z tyłu ;p
zakupiłem osłonę silnika na alledrogo.
Ja dziś:
- zamówiłem kabel diagnostyczny i zorganizowałem FES
- namierzałem kostki AIRBAGów w bagażniku by je poczyścić (błąd prawej kurtyny). Niestety samo czyszczenie nie przyniosło efektu. Czekam na swój kabelek diagnostyczny bo do kolegi nie chciało mi się jechać![]()
Co to jest za kostka, nie wiem, tym model nazwę... cokolwiek i gdzie mogę tego szukać? Szukałem po e-sklepach, allegro i nic takiego nie mogę znaleźć :/ dodam tylko że jest to oprawka/kostka pod żarówkę h7 i mocuje się to w lampie na zasadzie "wsadź-przekręć"
Podobne rozwiązanie jest w nowym renault master...
![]()