Mirek - nie Mirek, zaniża rynek(nie czuję, że rymuję)
Pozdrawiam
K.Gajda(cra3y)
No żesz okazja jak w mordę "szczelił"... a to wyposażenie... "PAKIET CHROM BUISSNES LINE" i "WYKONCZENIA METALOWO - POLEROWANE CIEMNE ALU + PALONY KARBON" oraz "LICHT PAKIET !! !!" a do tego "ALU-FELGI GiUGiARO DESiGN 17 !!"
UUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA H!!!!
Palony karbon... ja bym go do Ferrari F1 team (sprze)dał, dzięki takiemu specowi już przed sezonem Alonso pokonałby Vettela :-) Ja szukam felg na lato a tu "giugiaro design 17" są.. o żesz ja cię nie mogę... hahahahahahahaha.
A do tego pierdylion wykrzykników oraz innych "smaczków" w opisie... MIREK nad MIRKAMI :-)
Sorry-uśmiałem się na maxa :-)
EDIT: Mirek ma jeszcze inne "wybitne ogłoszenia" :-)
Ostatnio edytowane przez Kupujacy123 ; 03-02-2014 o 23:33
mam pytanko jak orientacyjnie w PL cenowo wyglada temat 159 1.8TBi ? powiedzmy rok 2009 w dobrym stanie.
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
W większości ogłoszeń handlarzy "rocznik 2011 model 2012", o co w tym chodzi xD?
Tak samo:
REFLEKTORY SKRĘTNE Z FUNK. DOŚWIETLANiA !!
- SOCZEWKOWE ADAPTACYJNE REFLEKTORY
- WYKONCZENiA KARBONOWE !! NA ZAMÓWiENiE !! RĘCZNiE POLEROWANE !!
-SYSTEM MULTIMEDIALNY DOLBY PREMiUM +
- BUISSNES PAKIET
- SYSTEM AUDIO DOLBY sound soround MuSiC !! !! Wysokiej klasy nagłośnienie DOLBY PRO LOGIC!! EXQ + 8 GŁOŚNIKÓW + SOBWOOFER !!
Co za bełkot...
Ostatnio edytowane przez murgal ; 03-02-2014 o 23:43
Mały rynek, trudno o reguły. Ale myślę, że okolica 60-70 kzł to dobre przybliżenie. W Rzeszy za nieco ponad 15 kE można zaczynać szukać (+ oczywiście koszty sprowadzenia, rejestracji itp).
Witam
Jako, że Brera w planach mam zagwozdkę co do silnika. Serce mówi 2.4, ale trochę przerażają mnie pękające głowice. Z kolei rozum podpowiada jednak benzynę 2.2. Pomóżcie![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
2.2 ma bolączkę z rozciągającym się łańcuchem. Jak dla mnie ten silnik jest wystarczający do codziennej dynamicznej jazdy, wiadomo zawsze jak przesiadasz się do mocniejszego samochodu to zaraz brakuje Ci mocy.