W ogóle tych samochodów jest tak mało, że podejrzewam, że najpierw trzeba będzie patrzeć na sam stan, a potem dopiero niestety na to, czy jest to 2.2 czy 2.4. Oglądałam wczoraj jedną za 38 tys zł. Niezły szrot![]()
W ogóle tych samochodów jest tak mało, że podejrzewam, że najpierw trzeba będzie patrzeć na sam stan, a potem dopiero niestety na to, czy jest to 2.2 czy 2.4. Oglądałam wczoraj jedną za 38 tys zł. Niezły szrot![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Miałam po drodze, to zajrzałam do komisu, co by się trochę popodniecać najpiękniejszym tyłeczkiem na świecie
Prawda jest taka, że wolę kupić trochę taniej, zrobić to co jest do zrobienia, a nawet wiecej i mieć święty spokój.
Z GT miałam tak samo. Włożyłam chyba z 7 tys na poczatku, ale przez 2 lata prawie nic mnie nie zaskoczyło.
A przynajmniej wiem, co i kiedy mam wymienione i co mam włożone.
Ostatnio edytowane przez misia ; 04-02-2014 o 09:36
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
[QUOTE=misia;1343200]Miałam po drodze, to zajrzałam do komisu, co by się trochę popodniecać najpiękniejszym tyłeczkiem na świecie
Oj Misia ja nie wiem jak to będzie jak wsiądziesz do Brery bo wtedy to będą dwa piękne tyłeczki naraz![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez misia ; 04-02-2014 o 10:00
Jeden i drugi to słaba opcja.
2.4 jeździ jak czołg, przy hamowaniu nurkuje, prowadzi się fatalnie. Ale jest nie do zajeżdżenia.
A na JTS to spuśćmy zasłonę milczenia.
Jedyne rozsądne opcje to 1750 i 2.0 - dajesz więcej za bolid, ale oszczędzasz na akcyzie. Zakładam, że sprowadzasz zza granicy, bo w PL to praktycznie można sobie darować.
Z racji tego, że są to auta młode, to z 40 kawałkami nie masz czego szukać. Na ten moment 6 dyszek za dobrze wyposażony model musisz wybulić. Na forum jest jedna 1750 za 70 tys. - wygląda bardzo rozsądnie.
Najstarsze, w miarę rokujące Brerki JTD chodzą za granicą za 6kE.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
No niestety fundusze jakie są, takie są. Na pewno skończy się na sprowadzonej, bo wątpię, że coś godnego uwagi w takich pieniądzach znajdę w PL. Zazwyczaj nie jeżdżę jednym samochodem dłużej niż 2 lata, tak więc na młodsze jeszcze przyjdzie czasCzyli z 2.2 jest tak jak myślałam, ten silnik nie ma sensu w tym samochodzie. No to będę szukać trzeciego diesla do kolekcji
Jest jeszcze jeden problem. Nie może być czarna, srebrna, ani szara![]()
Ostatnio edytowane przez misia ; 04-02-2014 o 10:44