Witam
Jak w temacie..macie jakiś swoich faworytów?????
czy zakup używki to dobry pomysł???
Witam
Jak w temacie..macie jakiś swoich faworytów?????
czy zakup używki to dobry pomysł???
na przykładzie auta mojego ojca: regenerować tylko poprzez warsztat który bedzie wymieniał: zapłacisz 100 drożej, ale masz gwarancję bez żadnych wymówek
Jestem z warszawy więc coś tu blisko i z dobrą opinią proszę!
![]()
no nie wymyślaj - znajdź w necie czy gazecie warsztat zajmujący się regeneracją w okolicy i im oddaj do roboty, oczywiście z fakturą, itp. Do nastoletniego auta nie trzeba warsztatu z certfikatem iso![]()
z używką uważać... ja jestem 550zł w plecy... miała być super turbina w idealnym stanie, przysłali złom, miałem odesłać i oddadzą pieniądze... ani pieniedzy ani turbiny od 3 miesiecy... :/ swoją zregenerowałem za 750zł i smiga jak głupia![]()
turbotechnika.eu
ja tu robiłem, dżordż założył i jeździnie wiem czy dobrze czy źle bo się nie znam, ale jeździ
![]()
Polecam TURBO-SILESIA.
Szybko profesjonalnie, turbina została odmalowana proszkowo i złożona do kupy. Gwarancja i cena przyzwoita http://www.turbo-silesia.pl/
Zbieram opinie ponieważ sprowadziłem swoja belle z Dani od pierwszego właściciela z włoch na rynek skandynawski Jest naprawdę w dobrej wersji i formie ,...nie chciałbym jej zakatować więc zasiągam opiniaaa Turbo wiadomo ważna sprawa.... Zaraz te wasze propozycje obdzwonie
![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF