Szkoda, że założyciel wątku po przeczytaniu Waszych odwiecznych kłótni zrezygnował ze śledzenia wątku. Nie ma co, zachęciliście do kupna AlfyEch, że też Wam się to nie nudzi...
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
To znaczy? Bo odnoszę wrażenie, że dwumas jest po to, aby obniżyć obroty na biegu jałowym na biegu jałowym i emisję CO2. 156 ani tym bardziej golf nie są limuzynami w których stawia się na komfort za wszelką cenę. A poza tym sam napisałeś, że dizel ma być tani w utrzymaniu, a to ustrojstwo raczej kosztów eksploatacji nie obniża
Przepraszam, czytasz strony od pierwszej do ostatniej czy jednak od ostatniej do pierwszej. Podejrzewam, że wybrałeś drugą opcję. Wiele mi to wyjaśnia... No a golf, cóż sam jeździ! Wiem, że jesteś tym zdziwiony bo alfę raczej pchałeś (podejrzewam, że dosłownie i w przenośni), ale pomyśl - SAMO-CHÓD. Czyli sam chodzi! Dziwne, nie![]()
Przegnił rant klapy bagażnika i zrobiła się całkiem spora dziura.To znaczy co musiał spawać? Dach mu ktoś przestrzelił?
Xwood94 - amen. Albo auto się podoba i się je kupuje, albo nie podoba i nie kupuje. Cała reszta to tylko wymyślanie, że moje jest lepsze bo jest mojsze niż twojsze![]()
No trzeba skończyć tą bezsensowną polemikę. Szkoda tylko by nabijać sobie nadaremnie posty.
Kriswin, a czasem nie wytarł mu się imbus który służy do napędy pompy oleju ? Gdy się wytrze to pompa oleju przestaje pracować i wiadomo co sie dzieje
Marti, owszem nie miałem TDI. Ale wystarczy mi 4 znajomych z roboty którzy twierdzą, że gdyby mieli teraz kupować auto to by w życiu nie wybrali TDIBardzo dużo siedzę też na forach (VAG,SKODA) i tak sobie czytam. A sam przyznaj, ludzie tam bez powodu nie piszą oraz nie wymyślają bajek co im się z samochodami dzieje.
Omron widzę że nie masz się jak już wytłumaczyć to wymyślasz swoje mądrości. BrawoTrzeba mieć jakąś linię obrony.
Skoro SAMO-CHÓD to ty też swojego swojego pchasz![]()
PS: Jeżeli czegoś nie wiesz, to naprawdę nie wymyślaj już na siłę bo to tylko głupio wygląda![]()
Ostatnio edytowane przez m4tinez ; 04-02-2014 o 19:10
Nie prawda z tym TDI 2.0.
W ferie kolega jechała 2.0 TDI na narty. Rok prod. 2009, przebieg 89tyś, salonówka.
Zatarta pompa olejowa i oczywiście rozwaliło turbo. Koszt 4800zł.
Ja w swoim pastuchu z 2006 miałem m.in to samo, w Audi z 2007 podobnie.
Więc nie prawdą jest, że coś zmienili.
Zobaczymy co z tymi od 2010/2011.
"Jeśli celujesz w nic, zawsze trafisz!"
Dokładnie. To jest kwestia wyboru a reszta zależy już od użytkownika czy będzie dbał. Z tym że tego typu wymyślanie było jest i będzie już zawsze.Xwood94 - amen. Albo auto się podoba i się je kupuje, albo nie podoba i nie kupuje. Cała reszta to tylko wymyślanie, że moje jest lepsze bo jest mojsze niż twojsze![]()
![]()