@Pucek-159-daj znać, jak nie upoluję do tego czasu to chętnie wziałbym od Ciebie 2 szt. Ale wątpię już we wszystkie terminy jakie słyszałem, a nikt dalej nie ma...
@Pucek-159-daj znać, jak nie upoluję do tego czasu to chętnie wziałbym od Ciebie 2 szt. Ale wątpię już we wszystkie terminy jakie słyszałem, a nikt dalej nie ma...
Dam znać na pewnoSam już zaczynam wątpić czy dotrą do końca lutego :/
@scout-wiem, dzięki i nie obraź się ale, nie włoże optimala dla siebie... może gdybym sprzedawał to na przysłowiową "sztukę" bym załozył, a tak szkoda mi kasy i czasu Pawła
Jeśli zdobędziesz SNF, SKR, SNR czy Rouville to biorę od ręki 2 szt. i dokładam flachę J.D.![]()
I tu czasami możesz się grubo pomylić z jakością OPTIMALA. Jako że miałem dostęp , do niedostępnych (nieźle brzmi) katalogów , przeanalizowałem sobie te piasty. Ja mam akurat do sprzedania tańszą opcję , z łożyskiem ????? Nie wiem jakiej firmy. Jest też opcja premium OPTIMALA (były też przez chwilę w intercarsie) z japońskim łożyskiem KOYO , które są droższe niż SNR , FAG czy Rouville. Sprawdź sobie detal w intercars nr OPT801910+ , cena przedniej piasty....727,45 zł brutto
Ostatnio edytowane przez scout ; 07-02-2014 o 23:25
Jak napisałem, żebyś sie nie obrażał... tyle czekam to poczekam jeszcze ze 2 tygodnie i wezmę coś co "teoretycznie" jest pewne. Celowo pisze "teoretycznie" bo kazdy z nas wie, że wszystko powoli schodzi na psy, ale mam wiekszy komfort psychiczny wiedząc, że w pudełku SKR mam SNR czy SNF czyli jeden pies![]()
Ja kupowałem Optimala z plusem a po rozpakowaniu pudełka okazało się że jest SNR
156 Sportwagon 2,4JTD 2000r - była
159 Sportwagon 1,9JTDM 2006r - teraz
Wydaje mi się, że Optimal to tylko pakowacz, jak często BTA, czy chociażby Ruville, które w pudełko pcha INA-ę![]()
Części do AR i nie tylko. Na stronie tylko część asortymentu.
Rozrządy, hamulce, zawieszenie.
Zaktualizowane ceny i poszerzony asortyment:
www.a-moto.pl
Jakby ktoś miał aktualną ofertę na piastę koła przód to proszę o kontakt na priv
Panowie zakładał ktoś tego optimala, pojeździ na tym? bo tylko to jest do kupienia albo ori za 700zł.
Ostatnio edytowane przez pajak998 ; 11-02-2014 o 19:35
ori za 700 pln? Chyba netto, bo cena w Aso to 923 pln/brutto albo po dobrym upuście w InterCars 800 pln/brutto. Jak masz oryginały po 700 pln/brutto to jestem gotowy wziąć 2 szt(700 to nie 900
)
Co do optimala to są różne opinie-patrz wyżej, wrzuc w google, popytaj mechaników... Kolega Scout moze jeszcze mieć Optimala.
Ostatnio edytowane przez Kupujacy123 ; 11-02-2014 o 22:53