Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Ja polecam nasze oponki - DĘBICA Frigo HP
A ja Dayton DW510 cena rewelacja i trakcja również
Co sądzicie o tych?
Toyo Snowprox S953 225/50 R17 98 V XL
Czy ktoś miał/ma przyjemność/nieprzyjemność ich użytkowania?
Ja również polece Continental TS850. Jeżdżę już druga zimę i są na prawdę świetne. Nie są może najtańsze ale jakość najwyższa.
Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2
Chyba 3cią zimę mam na Vce 156 Continentale TS830 (poprzedni model , przed aktualnym chyba 850) - nie masz co szukać czego innego. Naprawdę bardzo pewne te opony, co więcej poza śniegiem w warunkach jakich chyba jest przewaga zimą czyli po prostu zimno ale asfalt bez śniegu, no i również po prostu mokro bardzo fajnie się sprawują pod każdym względem. Lekkie podjazdy na świeżym śniegu także ładnie pokonują.
Osobiście niestey żałuję ze do drugiego auta inne kupiłem (vredestein snowtrac - nie są złe, ale nie tak dobre jak continentale.
Porównanie mam również z uniroyal zimową , fuldą no i dębicą. Wnioski mam takie, że na przyszłość nie ma co innych opon niż te Conti szukać. (mam rozmiar 205/55/16)
miałem te oponki kilka lat temu w innym rozmiarze ale sprawowały się naprawdę super. bieżnika nie ubywało za szybko a trakcja na śniegu i mokrym zadowalająca. polecam jedynie sprawdzić datę produkcji, bo moje były już starsze jak kupiłem i potem z roku na rok odczuwana była zmiana in minus