Witam!Jest po 6,00 rano i wygląda że nie będzie padało więc Podpromie aktualne..
Witam!Jest po 6,00 rano i wygląda że nie będzie padało więc Podpromie aktualne..
Czyli reasumijac 14 dolny parking PODPROMIE ( ten co zawsze, glowny) jezeli mialo by padac(nie zapowiada sie) to spota przenosimy na I poziom parkingu wielopoziomowego w PLAZIE.
Kto potwierdza przybycie:
1. Igoreks
Wysłane z mojego Ascend Y300 przy użyciu Tapatalka
Dziękuję posiadaczom wszelkiej maści włoszczyzny za obecność na dzisiejszym spocie.Wymieszane Alfy i Fiaty to zawsze kilka nowych tematów do przedyskutowania.Pozdrawiam i proszę o foto,Tomasz
W imieniu Wloskiepodkarpacie.pl (gdyby ktoś zapomniał adresu) Dziękuje za przybycie. Miło było poznać nowych ludzi i wymienić się doświadczeniami. Jak tylko chłopaki ogarną temat zdjęć to dam znać ewentualnie podam linki. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz przyjdzie nam się spotkać na jakimś mniejszym lub większym spocie
Pozdrawiam !
Adresu oczywiście nie pamiętałem ale teraz mam ściągę.Do zobaczenia![]()
Kilka fot ogarniętych (nie jestem pewny czy to odpowiednie miejsce na zdjęcia jeżeli nie to Przepraszam). Powybierałem tylko te które dotyczą Alfoholików. Gdyby ktoś chciał zobaczyć wszystkie zdjęcia zapraszam na nasze forum http://wloskiepodkarpacie.pl/viewtopic.php?p=4655#4655
![]()
Ostatnio edytowane przez Michael ; 10-02-2014 o 10:45
Osz,, taka impreze przegapilem..
Dzisiaj 15.30 podpromie? Kto moze niech wbija![]()
Panowie i Panie, patrząc na forum " włoskie podkarpacie " chłopaki organizują spoty, wypady itp. Żyją! A my umieramy ? Co się dzieje? Może ruszymy nasze tyłki bo zardzewiejemy?! Możemy się spotykać sami i z nimi, fajni ludzie i na pewno jakieś nowe doświadczenie. Ktoś kiedyś napisał żeby zorganizować NIGHT SPOT i co się dzieje? Wszystko kończy się na pisaniu. Może zaczniemy się spotykać wreszcie większym gronem, i CZĘSCIEJ? Czasem możemy odwiedzić kolegów sąsiadów, czasem oni nas. ??!! Pozdrawiam