Odpowiedź się nasuwa sama. Oddaj auto specjaliście jak ja i za każdym razem otrzymuję je z nową usterką, szkoda gadać. Zrób sam nic skomplikowanego, a doświadczenia i radość z efektu BEZCENNE.![]()
Odpowiedź się nasuwa sama. Oddaj auto specjaliście jak ja i za każdym razem otrzymuję je z nową usterką, szkoda gadać. Zrób sam nic skomplikowanego, a doświadczenia i radość z efektu BEZCENNE.![]()
Zarezerwuj sobie jedno popołudnie, na spokojnie usiądź nic na szybko i działajpowodzenia życzę!
zonix1 ma rację. U mnie też cieżko chodziły i po operacji z silikonem wszystko zaczęło elegancko chodzić.
widać masz mniej szczęścia.
Jeżeli masz jakie takie zdolności manualne to wymień sam. I jeżeli się nie boisz mechanikować. Bo jeżeli masz obawy to na pewno się coś zepsuje, bo brak pewności w takich czynnościach to nic dobrego.
Tak jak piszą wyżej zarezerwuj sobie najlepiej sobote, zacznij rano póki jeszcze sklepy z częściami otwarte i na spokojnie powinieneś dać sobie rady.
Ostatnio edytowane przez Mieszkooo ; 09-02-2014 o 18:56
Dzięki panowie za odpowiedziW przyszły weekend to zrobię
![]()
Trafiłeś na to co i mnie spotkało http://www.forum.alfaholicy.org/147/...y_plastik.html