Będzie lista Pod tematem głównym.
Będzie lista Pod tematem głównym.
malin2k5 nie chce ci zaśmiecać PW, pamiętałeś o mnie?
Masz jakieś newsy?
Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Kombinuje na wszystkie modele, żeby też sie wybrać na zlot, gdybym jechał to na pewno z dzieckiem - zrobie mu mega frajde. Więc faktycznie Misia chyba poprzerabiamy akty urodzenia bo mój ma ledwie 4 lata to normalnie nic nie liczą albo połowe chociaż.
No i druga kwestia - domki są 4 osobowe tak? A jak ktoś zabierze rodzinke i wpadnie w 3? Zapłaci za 1 wolne miejsce? Bo chyba nikt sie nie doklei w takiej sytuacji![]()
Ostatnio edytowane przez Patryczos ; 11-02-2014 o 09:51
Sprawa wygląda tak:
Zlot zaczyna się w poniedziałek.. więc moim zdaniem bez sensu siedzieć w weekend w domu i lepiej przyjechać wcześniej tj w weekend - długi weekend więc można myśleć nawet o przyjeździe w piątek 15go (święto) czyli 3 dodatkowe noclegi.
Żeby nie utrudniać życia organizatorom - płacimy za zlot normalnie, a płatność za "dodatkowe" noclegi ogarniemy z ośrodkiem. Domki możemy zająć, że tak to ładnie nazwę "docelowe".
Tylko żeby nie trzeba było płacić za puste łóżka pewnie będzie trzeba zająć całe domki.. (btw biorę żonę i szukamy dwóch lokatorów do domku..)
Ktoś coś..?
Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 11-02-2014 o 11:00
W dwójkę to jeszcze mniejszy kłopot, ale jak w moim przypadku (pewnie nie tylko ja bym chciał zabrać sie rodzinką) trzeba by zająć cały domek i zapłacić jak za 4 dorosłe osoby, a faktycznie były by tylko 2 i dziecko... Gdyby organizacyjnie można było to jakość inaczej rozwiązać byłbym wdzięczny, bo z całym szacunkiem zniżka z 260 na 255zł/domek przy 3 osobach to żadne rozwiązanie ze strony wynajmujących...
No trochę przesada.. a gdyby takie małe dziecko "przemycić"..?
Konkretniej chodzi mi o dzieci, które nie potrzebują "własnego" łóżka, tylko będą spały z którymś rodzicem (lub rodzicami na złączonych łóżkach lub nawet w jakimś swoim składanym przywiezionym).
Bo jeśli nie potrzebują łóżka to za co niby płacić..?
Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 11-02-2014 o 11:23