potwierdzam co napisał kolega z Ostrzeszowa POT-66MYnajgorszy komis z okolicy
![]()
potwierdzam co napisał kolega z Ostrzeszowa POT-66MYnajgorszy komis z okolicy
![]()
Widze że kolega wola znalazł dowód na to co było pisane o komisie PAWELCAR:
To samo auto, dwa różne przebiegi !
Gościu z Wrocławia je sprzedawał z przebiegiem 220 tyś. trafiło do PAWELCAR i "magicznie" zrobiło się 196 tyś.![]()
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C31419628.html
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-pie...C31992997.html
Macie już jakieś plany na wakacje ? Z Ostrowa na chwilę obecna są 3 osoby
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...en_2014_a.html
Potwierdzam , Paweł Car totalni sciemniacze , auta picowane na maxa i krecone, sprawdzalem tam kilka 159..
przy jedenej sprzedający najpierw zapewniał ze autko niebite , po wyciągnieciu przeze mnie miernika, stwierdził ze chetnie sie dowie czy było malowanea po tym jak 7 element pokazał praktycznie koniec skali (szpachel ) stwierdził ze fajnie bo nowy lakier przynajmniej jest
autentyk... załuję ze nie mam nagranej tej rozmowy dyktafonem bo handlarz mietek to przy nim amator
![]()
AHA wiekszość samochodów jest z NL przeważnie nie są bite ale mają 300-400k przelotu .. rekord który widziałem na placu to 159 z 430k przelotu
jako ze istnieje strona na której można sprawdzić przeszłość takich aut po numerach , sprzedający tam zamieniają wszystkie blachy miejscami
wiec sprawdzając niczego sie nie dowiemy , no może po za tym jaki przebieg ma inny samochód na placu , co ciekawe zaczeli tak robić zaraz po tym jak przy ogladaniu jednej sztuki pochwaliłem się ze przebieg aut z NL idzie łatwo srawdzić
w 100% prawda a najlepsze było to "po wyciągnieciu przeze mnie miernika, stwierdził ze chetnie sie dowie czy było malowane"także kupujący jest mądrzejszy od sprzedającego i uświadamia handlarza mającego z 50 aut na placu co za auta pokupił za zachodzie i próbuje teraz ze swoją totalna NIE wiedzą motoryzacyjną sprzedać... ciekawe czy odróżnia chociaż wieśwagena od Fiata czy też liczy na to że kupujący mu powie co jest co
znajomy 3 lata temu niestety kupił od PAWELCAR Fiata Stilo 1,9 JTD z przebiegiem około 150 tyś. na dowód tego była książka serwisowa z wykonywanym serwisem do tego właśnie przebiegu, tylko problem w tym ze książke wypisywali na kolanie i się pojebali z odpowiednim przebiegiem do odpowiedniej daty i w jednym miejscu wyszło że wizyty w serwisie dzieliła rożnica kilku dni i 15 tys. km, mało tego od miejsca zarejstrowania auta do salonu-serwisu gdzie był rzekomo wykonywany serwis dzieliło 400 km więc mało realne żeby "Helmut" 800 km zapierdalał do serwisu prawie na drugi koniec Niemiec bo miał taki kaprys, po pokazaniu tych bzdur właścicielowi komisu odpowiedz była że on nic w książce nie majstrował i skoro jest tak wpisane to jest możliwe w kilka dni zrobić 15 tyś. km...
jaki wniosek z tegoniemcy to totalni idioci jeżdzą do serwisu oddalonego 400 km więc co to za problem dla nich zrobić 15 tyś. km w kilka dni a już się bałem że polacy to uszuści, kombinatorzy i naciągacze
![]()
Ostatnio edytowane przez POT-66MY ; 17-02-2014 o 20:27
Spokojnie ;p Tu piszemy o spotach, a nie o komisach, nie róbmy off topu, kiedy się spotykamy?no Ostrzeszów, Ostrów, Kępno i okolice? Dalej !
kolega JaccoBioS sie tak "zagotował" ponieważ jest klientem opisywanego komisuale chwali sobie zakupiona tam Alfe, także widocznie są wyjątki od reguły...
- - - Updated - - -
spokojnienikt tu nie robi off topu...
gdzie to jest powiedziane ze tu piszemy tylko i wyłącznie o spotach![]()
chcemy pisać tu o wszystkim, wróciłes do tematu spotu no to DALEJ !
jakieś propozycje, plany, kiedy, gdzie...
Ostatnio edytowane przez POT-66MY ; 18-02-2014 o 00:27
JaccoBioS ja tez mam znajomą z kalisza która jest bardzo zadowolona z swojej 159 kupionej własnie tam, to ze wlasciciele to sciemniacze i przekrety nie znaczy ze nie trafia sie auto w przyzwoitym stanie , ale oni takie juz inaczej wyceniają , ja niestety na 7-8 sztuk obejrzanych tam nie widzialem nic godnego uwagi .
Ps A tak wogole to jestem z grabowa i i juz z 2 razy widzialem twoją 147![]()
ale do TEMATU ,
wiosna sie robi , mozna gdzies sie spotkacostrów , ostrzeszów? poogladalo by sie inne AR
![]()
Ostatnio edytowane przez tobiasz1988 ; 18-02-2014 o 12:35