Temat: Pomoc przy zakupie AR159 / Brera

Użytkownik Embrion
    Auto
    VW B5

Domyślnie

Cytat Napisał pieta Zobacz post
    fiu, fiu, TI proszę Pana, aint no fallus in the village

- - - Updated - - -

Trust no one, po prostu AR to auto na tyle skomplikowane ze trzeba się posilkowac fachowa pomocą a nie Zenkiem który kopie ze znawstwem w opony
    no i coraz bardziej zaczynam podejrzewać, ze muszę wybrać inne auto, AR jest piękna, ale poza stylistyką i bardzo niskim ryzykiem kradzieży nie widzę więcej zalet

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

Cytat Napisał atyan Zobacz post
    no i coraz bardziej zaczynam podejrzewać, ze muszę wybrać inne auto, AR jest piękna, ale poza stylistyką i bardzo niskim ryzykiem kradzieży nie widzę więcej zalet
    Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi. W chwili obecnej auta sa na tyle naszpikowane elektronika ze bez solidnego wsparcia sam nie dasz rady. Obojetnie co chcesz: Audi, BMW, Mercedes, Honda, Toyota, itp. Czasy passata b4 czy mercedesa beczki minely już dawno temu i już nigdy nie wroca.
    ar 159 ma dla mnie plusy i minusy, ale ogolnie plusy przewazyly czyli: relatywnie nizsza cena zakupu w porównaniu do innych aut z tego segmentu, prowadzenie w zakrętach, oraz to ze wygląda jeszcze lepiej niż jeździ . Koszty serwisowania sa pewnie porównywalne do Audi, BMW, Hondy czy Mazdy, ale nie chce się do końca wypowiadać w tej kwestii bo nie do końca mam porównanie

- - - Updated - - -

zresztą jak chcesz perelke to remontuj
    http://otomoto.pl/honda-accord-2-2d-...C32122389.html

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

no i coraz bardziej zaczynam podejrzewać, ze muszę wybrać inne auto,
    jak zaczynasz podejrzewać to już wynik jest - bier co inne

Użytkownik Fachowiec Avatar Cubus00
    Mieszka w
    Międzychód
    Auto
    byla Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999 jest 159 2,4

Domyślnie

masz racje kup inne ,a w szczegolnoscci passata ,moze byc b6,to dopiero zobaczysz jaka to kupa ,i nie mówie tego bo gdzies od kogos slyszalem ,czy jestem uprzedzony do marki ale mówie to z wlasnego doswiadczenia ,Mam to wozidlo i przez rok z hakiem nie moge w nim sie zagniezdzić

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Chłopie - kup sobie Octavię. 1.6 benzyna. Będziesz jeździć, aż odpadną koła.
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

fiat
    Gość

Domyślnie

Cześć jestem tu nowy, ale myślę ,ze w dobrym miejscu załączam pytanie. Chce kupić 159 kombi w automacie w skórze i znalazłem 2 takie oto ogłoszenia. Czy może już ktoś oglądał te auta, albo mógłby na nie spojrzeć bo z krk to dość daleko aby się rozczarować. Co najgorsze ze w automatach nie ma żadnego ogłoszenia prywatnego tylko komisy lub handlarze, po prostu dramat.

http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-pol...C31503831.html

http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-2-4...C31966612.html

Dzieki za POMOC

Użytkownik Embrion
    Auto
    VW B5

Domyślnie

pieta dzięki za takie słowa- takiego motywatora potrzebowałem przywracasz wiarę w forum!
    ps.
    tak jak powiedziałem wcześniej- rynek PL nie interesuje mnie, Twoja honda rowniez
    Cubus00 Passat B6? brzyyydal, jedyny w miarę akceptowalne nadwozie to CC, ale i to nie umywa się to 159 SW
    Tomek_KRK Octavia odpada, w zasadzie jednyną rozsądną alternatywą dla AR jest Audi A6 C6 (ew. Mazda 6 2009, Mondeo MK4)
    Ostatnio edytowane przez atyan ; 18-02-2014 o 15:36

Użytkownik Maniak resoraków Avatar absynt_
    Mieszka w
    Jarosław, Łaziska Górne
    Auto
    159 2.0 JTDM SPORT PLUS 2011

Domyślnie

Cytat Napisał fiat Zobacz post
    Cześć jestem tu nowy, ale myślę ,ze w dobrym miejscu załączam pytanie. Chce kupić 159 kombi w automacie w skórze i znalazłem 2 takie oto ogłoszenia. Czy może już ktoś oglądał te auta, albo mógłby na nie spojrzeć bo z krk to dość daleko aby się rozczarować.
    Zacznij od wizyty u polecanego na tym forum sprzedawcy, nie będziesz miał daleko.

Użytkownik Embrion
    Auto
    VW B5

Domyślnie

Cytat Napisał fiat Zobacz post
    Cześć jestem tu nowy, ale myślę ,ze w dobrym miejscu załączam pytanie. Chce kupić 159 kombi w automacie w skórze i znalazłem 2 takie oto ogłoszenia. Czy może już ktoś oglądał te auta, albo mógłby na nie spojrzeć bo z krk to dość daleko aby się rozczarować. Co najgorsze ze w automatach nie ma żadnego ogłoszenia prywatnego tylko komisy lub handlarze, po prostu dramat.

http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-pol...C31503831.html

http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-2-4...C31966612.html

Dzieki za POMOC
    ja chciałem jechać po tego: http://home.mobile.de/HVAUTOMOBILE#des_190364279
    ale się boję tych głowic

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

ja tam nie wiem, ale akcyza od 2.4 mocno Cie zaboli po kieszeni