Czy ja to srebrna 156 SW przed liftem stala dzisiaj obok mnie miedzy 9.00 a 10.00 na parkingu Lidla w Jaworze?Pozdrowionka...!
Wysłane z mojego Nexus 4
Czy ja to srebrna 156 SW przed liftem stala dzisiaj obok mnie miedzy 9.00 a 10.00 na parkingu Lidla w Jaworze?Pozdrowionka...!
Wysłane z mojego Nexus 4
Czarna 159 sedan PK**** na Strzegomskiej (przed wiaduktem skręcała na Robotniczą) koło godz. 8 - kolejny raz dzisiaj widziałem idąc do pracypozdrawiam!
No i wczoraj, lub przedwczoraj po godzinie 8 rano wyjeżdżająca z ul. Jaworskiej przepiękna sztuka 159SW czarna, 2.4JTD na pięęęknych dużych kołachObejrzałem się aż mi w szyi strzeliło
![]()
Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 widzianej dziś na jaworzyńskiej w Legnicy z samego rana. Łapki były choć ja byłem jako przechodzień![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 146 mijanej na Wyścigowej w okolicach 15.00. Łapki były![]()
Widziana czarna Giulietta na ramkach zaparkowana na Wrocławskiej przy Aquariusie w Legnicy. Pozdrawiam
Alfaholizm - najpiękniejsza choroba na świecie. Nieuleczalna.
Pozdrawiam wszystkie Alfy widziane dzisiaj na trasie Wrocław-Sandomierz było kilka "mrugnięć" i kilka "łapek" ale przede wszystkim pozdrawiam kierowce czarnej Brery (co mnie miło zaskoczyło bez ramek) widzianej zaraz za Krakowem - było wiele pozytywnych gestów, mrugnięć i łapek a przede wszystkim cudowne słodzenie bo CB - radiu która piękniejsza....dzięki wszystkim
![]()