pragne Ci przypomniec ze sam mi oferowales alfe za jak to nazwales smieszne pieniadze jedna za 16 tys druga za 18 tys
na dowod mam e-mail z Twoja oferta sprowadzenia owych samochodow
teraz juz wiem dlaczego mnie tak atakujesz
zly jestes ze nie kupilem auta od Ciebie
szanowny pan belfer siedzi przed komputerem i oglada strony mobile.de i autoscout24 czyli ogloszenia tureckich komisow w niemczech
jedzie po najtansza oferte wcale nie najlepsza i chce uszczesliwic mnie autem ktore sam moge jechac i przyprowadzic
wszystkie auta o ktorych pisalem widzialem osobiscie
poza jednym ktore ogladal moj brat na moja prosbe
moje opisy nie sa wyssane z palca na podstawie zdjec tylko na podstawie ogledzin na zywo
temat auta krajcoka zakonczmy raz na zawsze
powtarzam raz jeszcze ze nie krytykuje ani jego auta ani jego gustu
wyrazilem swoja opinie
jest roznica miedzy krytyka a wyrazaniem swojej opini
jesli ktos tej subtelnej roznicy nie dostrzega no to trudno
gdybym chcial przeznaczyc na auto 30tys to juz dawno bym kupil auto od krajcoka wywalilbym jedynie te zegary na slupku i mialbym piekne auto
wymiana pogladow z krajcokiem przekonala mnie ze auto faktycznie bylo tuningowane z wielkim wyczuciem zeby nie przesadzic a uzyskac efekt
nie bylo jego zamiarem robienie na sile najwiekszej mocy ilosci koni tylko cos zupelnie innego co mi odpowiada i przekonuje mnie jego sposob myslenia
jesli dwie osoby prowadza merytoryczna dyskusje potrafia dojsc do porozumieni
niestety z szanownym panem belfrem jest to niemozliwe
- - - Updated - - -
pragne Ci przypomniec ze sam mi oferowales alfe za jak to nazwales smieszne pieniadze jedna za 16 tys druga za 18 tys
na dowod mam e-mail z Twoja oferta sprowadzenia owych samochodow
teraz juz wiem dlaczego mnie tak atakujesz
zly jestes ze nie kupilem auta od Ciebie
szanowny pan belfer siedzi przed komputerem i oglada strony mobile.de i autoscout24 czyli ogloszenia tureckich komisow w niemczech
jedzie po najtansza oferte wcale nie najlepsza i chce uszczesliwic mnie autem ktore sam moge jechac i przyprowadzic
wszystkie auta o ktorych pisalem widzialem osobiscie
poza jednym ktore ogladal moj brat na moja prosbe
moje opisy nie sa wyssane z palca na podstawie zdjec tylko na podstawie ogledzin na zywo
temat auta krajcoka zakonczmy raz na zawsze
powtarzam raz jeszcze ze nie krytykuje ani jego auta ani jego gustu
wyrazilem swoja opinie
jest roznica miedzy krytyka a wyrazaniem swojej opini
jesli ktos tej subtelnej roznicy nie dostrzega no to trudno
gdybym chcial przeznaczyc na auto 30tys to juz dawno bym kupil auto od krajcoka wywalilbym jedynie te zegary na slupku i mialbym piekne auto
wymiana pogladow z krajcokiem przekonala mnie ze auto faktycznie bylo tuningowane z wielkim wyczuciem zeby nie przesadzic a uzyskac efekt
nie bylo jego zamiarem robienie na sile najwiekszej mocy ilosci koni tylko cos zupelnie innego co mi odpowiada i przekonuje mnie jego sposob myslenia
jesli dwie osoby prowadza merytoryczna dyskusje potrafia dojsc do porozumieni
niestety z szanownym panem belfrem jest to niemozliwe