Strona 18 z 27 PierwszyPierwszy ... 89101112131415161718192021222324252627 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 266

Temat: Zakup Alfy Romeo GT 1.9 JTD

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał szkodnik Zobacz post
    brak czegos swiadczy ze cos było robione
    brak czegoś świadczy tylko o tym żeby się dowiedzieć dla czego tego czegoś brak
    i tyle

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

Cytat Napisał abezus Zobacz post
    Ale już znalazłeś dobre auto, przecież Krajcok takie sprzedaje. Masz przed nosem sprawną sztukę za cenę adekwatną do stanu i nie kupujesz. Wniosek? Nie szukasz dobrego auta tylko tanie auto. Wierz mi samochód da się zrobić tak że będzie miał swoje emblemaciki, mierniczek będzie pokazywał oryginalny lakier i jakiś mądrala szukający oryginału za pół ceny kupi sobie składaka któremu blacharz poświęcił trochę więcej uwagi i funduszy. Praktycznie każdy samochód powypadkowy da się zrobić tak żeby nikt się nie zorientował, kwestia funduszy i chęci. Tak że szukaj dalej a na pewno znajdziesz swój oryginał, tego jestem pewien.
    Widziałem takich kilka i to tu w Holandii nie w PL.

Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    i tyle
    Krótko zwięźle i na temat, ale jeśli ktoś nie ma pojęcia o kupowaniu używanego samochodu to i tak nie zrozumie

Cytat Napisał omen Zobacz post
    Widziałem takich kilka i to tu w Holandii nie w PL.

Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy
    No niestety wszędzie szerzy się kombinatorstwo. Może polecę zbyt ostro ale użyłbym słowa mafia, bo jak wytłumaczyć ściąganie samochodu powypadkowego z niemiec do polski, porządna naprawa i znów wywóz do DE w celu sprzedaży. Naprawdę gdy się w to wszystko człowiek wgłębi można się poważnie przerazić.

EDYTA:

Akurat filmik nawiązujący do tematu...
    http://www.youtube.com/watch?v=kRvzjN1kC6Q
    Ostatnio edytowane przez abezus ; 21-02-2014 o 10:09

Użytkownik Znawca Avatar szkodnik
    Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto
    była 156:)jest GT Q2

Domyślnie

Ale już znalazłeś dobre auto, przecież Krajcok takie sprzedaje. Masz przed nosem sprawną sztukę za cenę adekwatną do stanu i nie kupujesz. Wniosek? Nie szukasz dobrego auta tylko tanie auto. Wierz mi samochód da się zrobić tak że będzie miał swoje emblemaciki, mierniczek będzie pokazywał oryginalny lakier i jakiś mądrala szukający oryginału za pół ceny kupi sobie składaka któremu blacharz poświęcił trochę więcej uwagi i funduszy. Praktycznie każdy samochód powypadkowy da się zrobić tak żeby nikt się nie zorientował, kwestia funduszy i chęci. Tak że szukaj dalej a na pewno znajdziesz swój oryginał, tego jestem pewien.
    po 1 krajcoka jest przemalowany,po 2 i zaraze po 1 niejest w orginale,i drapniety tez był,po3 30 tys to ja niechce wydac i tyle-ja mam w co inwestowacniz tracic na inwestycji jaką jest samocha tymbardziej alfa co spada z ceny ,a jakbym miał zamiar wydac wiecej to bym kupił gt kompota 35 ale bardziej w orginalekiepsko wnioskujesz najtansze oglądałem 18-24,1 co oglądałem klubowa czerwona gt 23 ,mega zadbana itpale to przez tel.nazywo,juz w maline wpadała ityp.aa w sumie wkoncu poszła sporo tanieji niz chciał,2004,2005-cena koło 20-22 to niejest za pół ceny tylko normalna,nieszukam za 13,12 tys,mądrala??jakbym był taki głupi jak piszesz to 1 bym juz kupiła nie 14 widział,testował itd,))jeszcze niewidziałem takiego blacharza,lakiernika co nawet małego sladu niezostawi po sobiea jasne ze znajde orginał)aa i nawet znalazłem

- - - Updated - - -

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    i tyle
    to miałem na mysliale juz jest sygnał jest,ze czegos brakuje,niebezpowodu

- - - Updated - - -

Krótko zwięźle i na temat, ale jeśli ktoś nie ma pojęcia o kupowaniu używanego samochodu to i tak nie zrozumie

No niestety wszędzie szerzy się kombinatorstwo. Może polecę zbyt ostro ale użyłbym słowa mafia, bo jak wytłumaczyć ściąganie samochodu powypadkowego z niemiec do polski, porządna naprawa i znów wywóz do DE w celu sprzedaży. Naprawdę gdy się w to wszystko człowiek wgłębi można się poważnie przerazić.

EDYTA:

Akurat filmik nawiązujący do tematu...
    http://www.youtube.com/watch?v=kRvzjN1kC6Q
    pojęcie mam o kupowaniu uzywanego samochodu,juz 6 sztuk kupowałem,a i plus pomagłem kupowac 8wiec mysle ze doswiadczenie mamjak na młody wiek

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

I właśnie przez takich ludzi rynek samochodów w Polsce wygląda jak wygląda. Typowy przykład poszukiwacza igiełeczki za półdarmo. Pewnie że znajdziesz... jestem tego 100% pewny że znajdziesz samochód w którym Twoim zdaniem nie było nic kombinowane. Ooo widzę że jesteś z Radomia, poszukaj u siebie w mieście na bank znajdziesz porządnie przygotowane igiełeczki ze Szwajcarii za niedużą kasę. Po co jeździć po Polsce skoro masz pod nosem?

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    miasto swietej wiezy
    Auto
    Alfa Romeo GT

Domyślnie

Cytat Napisał Krajcok Zobacz post
    A moze po prostu ktos odkleil wlepki 'Bertone' bo mu sie nie podobaly. A moze jest purysta i lubi niezaburzone polacie blachy na pieknym boku GT?
    tu natomiast właściciel lubi niezaburzoną połać blachy bez znaczka bertone z jednej strony
    natomiast pasażerce własciciela tego auta znaczek bertone na tyle sie podoba ze dumnie widnieje na boku GT
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-1-9j...C32268138.html

Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto

Domyślnie

I właśnie przez takich ludzi rynek samochodów w Polsce wygląda jak wygląda. Typowy przykład poszukiwacza igiełeczki za półdarmo. Pewnie że znajdziesz... jestem tego 100% pewny że znajdziesz samochód w którym Twoim zdaniem nie było nic kombinowane. Ooo widzę że jesteś z Radomia, poszukaj u siebie w mieście na bank znajdziesz porządnie przygotowane igiełeczki ze Szwajcarii za niedużą kasę. Po co jeździć po Polsce skoro masz pod nosem?
    pól darmo?to według ciebie ile ma kosztowac gt z 2004,2005?? skoro 2007 nawet zadbane zaczyna sie od 26tys??a ty kolego typowym trollem klubowym jestes co nic do tematu niewnosisz)W Radomiu są i szroty,jak i dobre samochodya wiem do Jasła pojade tam to same igły))))wypasione pewnie ,a pozatym jest pare alf na tym forumkupione w Radomiui np własciciel 156v6 po pełnym fl jest zadowolony

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Bauer
    Mieszka w
    Połaniec/Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Jak już tu prowadzi się wywód to nie bede zakładał nowego tematu. http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-1-9-...C32260822.html co myślicie? ZNACZKI PO BOKU SĄ

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Ale to że ktoś kupił samochód i jest zadowolony o czymś świadczy? Przecież pisałem że da się zrobić samochód tak że będziesz zadowolony. Dowiesz się o przeszłości w momencie wypadku czego oczywiście Ci nie życzę? Ile powinna kosztować zadbana GT? Domyślam się że tyle co w niemczech...

http://suchen.mobile.de/auto/alfa-ro...150000&lang=de

do tych kwot dolicz sobie 1500 zł opłaty 1000 zł transport. Ale czywiście nie liczyłbym na niemalowane auta za tą kasę bo za granicą po prostu każdy ma w dupie czy było malowane czy nie. Niestety takich mamy kupców i to oni krztałtują nasz chory rynek. Znajomy sprzedaje octavie z oryginalnym przebiegiem 340kkm, przyjechał kupiec zobaczyl przebieg i stwierdził że nie kupi, kolega spytał czy gdyby na bdziku było 205 to by kupił? Klient stwierdził że by się zastanowił i właśnie dlatego w polsce z przebeigami jest tak jak z ceną: "do negocjacji".
    Dalej sądzisz że nic nie wnoszę do tematu i próbuję trollować? Próbuję Ci uświadomić że niewiele wiesz a się mądrzysz.
    Jesteś z radomia popytaj znajomych o handlarzy ze swojego miasta. Masz niedaleko, wierz mi dowiesz się ciekawych rzeczy, choć może to zmienić trochę Twój światopogląd...

Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto

Domyślnie

dobre)chyba w głowie ci sie poprzestawiało od jazdy na 19 passatem i kregosłup ci pada i piszesz takie głupoty))wstawiłes z mobile,strone co ci pasowała)a juz o2500 euro sa,a kolega belfer wczoraj wspominał ze za 4200 euro jest ciekawa gt)ty w sporu tematach pouczas itdi pitolisz,wiem zadrosc )jezdzisz dupowozem))a jak pomyslisz ze ktos fajne sportowe gt kupii niemusi jezdzic taki dupowoze to az cie sciska))

- - - Updated - - -

ty sie mądrzysz a nie ja )to ile gt oglądałes??ile testowałes???znajomy bociana gt z 2007 sprzedawał za 26 bezwypadek i zadbana.no to 2004,2005 20-22,normalna cena

- - - Updated - - -

http://www.forum.alfaholicy.org/porady_przy_zakupie/109402-alfa_159_wersji_ti_opinie-2.html w tym temacie tez niejezdziłes a mądrzysz sie)

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Bauer Zobacz post
    Jak już tu prowadzi się wywód to nie bede zakładał nowego tematu. http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-1-9-...C32260822.html co myślicie? ZNACZKI PO BOKU SĄ
    ciekawe jak oberwała dołem bo takto tragicznie niewyglądaaaa co do znaczkach na bokach to nieraz są na miejscu)i spachla tez jesttez