Potwierdzam obecność tak jak Paweł rozmawialiśmy. O 16 targowica.
Potwierdzam obecność tak jak Paweł rozmawialiśmy. O 16 targowica.
To o 16?? No dobra muszę się przestawić![]()
Alfa Romeo 146 1.4 TS '98, 156 1.8 TS '00, 159 1.9 JTDM '05
Tak na 16 po obiadku
Pozdro
ja odpadam auto stoi na garazu ,wczoraj walc zylem z pompa wody 4h i wytargana lekko nie bylo...jutro dopiero bedzie nowa...wiec jak cos to na przyszly week jestem u Was ...chyba ze u nas bedzie spot to wtedy zapraszam na Ostrowiec...napewno nie pozalujecie![]()
Było superpogadaliśmy, pooglądaliśmy samochody. Mam nadzieje, że następnym razem frekwencja będzie większa
![]()
Alfa Romeo 146 1.4 TS '98, 156 1.8 TS '00, 159 1.9 JTDM '05
Super spocik, ekstra ekipa! Miło było mi Was wszystkich poznać!pozdrawiam i do następnego! Mam nadzieję niebawem
PS. do właściciela 147 TI...sorry, ale nie mam pamięci do imionjak jednak zdecydujesz się na zamianę środków to jestem chętny
![]()
Kamil jestemZ całym szacunkiem stary, ale zapomnij.
Jedyną możliwością żebyś dostał fotele jest kupno całego auta. W razie czego zapraszam, dogadamy się
![]()
tablica.pl/oferta/alfa-romeo-147-turismo-internazionale-CID5-ID4KH91.html
Tak baj de łej jeszcze raz wspomnę, że jestem w posiadaniu interfejsu diagnostycznego do alfy. Łączy się z silnikiem, poduchami i abs-em
Nie spodziewałem się zdjęć dzisiaj. Mam nadzieję do szybkiego następnego.Tym razem umyje samochód
![]()
Using Tapatalk
Drogie Panie i drodzy panowie co powiecie na kolejny spocik w najbliższy weekend?
Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
Alfa Romeo 147 JTD 1.9 8V 115KM >>> Alfa Romeo 159 JTDm 1.9 8V 130 KM ~ 155 KM