kurcze też mnie korci ( co prawda malowanie na czarno tylko ) ale jedyne czego się boje to rozklejania klosza![]()
kurcze też mnie korci ( co prawda malowanie na czarno tylko ) ale jedyne czego się boje to rozklejania klosza![]()
~ taka była piękna ! :C
Przy pierwszej też się zabierałem do tego jak
pies do jeża
Przy drugiej stronie było lepiej, ale tak naprawdę
wcale tak mocno nie trzymały
Ostatnio edytowane przez TomekN ; 17-02-2014 o 21:26
Lenix - ksenony zamontowane fabrycznie w samochodzie zawsze mają samopoziomowanie. Inaczej cały system nie dostałby homologacji i tym samym nie mógłby być dopuszczony do sprzedaży w oficjalnej dystrybucji.
Napisz coś więcej o przeróbce.
Np. jak zamocowałeś soczewkę w lampie?? Ciąłeś ori odbłyśnik?? Jeżeli tak to w których miejscach??
W jaki sposób i jaką osłonę soczewki zamontowałeś?? Chodzi o to co widać przez klosz.
W jaki sposób ustawiłeś soczewkę względem długich świateł?? Robiłeś jakiś szablon??
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Odbłyśnik oczywiście trzeba przyciąć, bo w jego miejsce ma być soczewka, ale nie opiszę Ci dokładnie w którym miejscu, bo to zależy od soczewki. Samo zamocowanie soczewki:
żywica + mata z włókna +wkręty. Ale pomiędzy powierzchnią styku odbłyśnika soczewki a tymi mocowaniami z żywicy są takie gumowe tulejki: można w ten sposób wyregulowac soczewkę względem długich świateł. Osłony bez problemu można kupić choćby na allegro. Długo by o tym pisać ale nie jest to takie trudne.
Wysłane z mojego Galaxy Core przy użyciu Tapatalka