Zobacz wyniki ankiety: Miejsca i data spotkania

Głosujących
20. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 21 maja - Knurów "Bar nad stawem"

5 25.00%
  • 22 maja - Knurów "Bar nad stawem"

11 55.00%
  • 21 maja - Pławniowice

6 30.00%
  • 22 maja - Pławniowice

3 15.00%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 136 z 165 PierwszyPierwszy ... 3686126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,351 do 1,360 z 1644

Temat: Gliwice i okolice. Ilu Afistów ?

Użytkownik Romeo Avatar dadasiek
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    :-)

Domyślnie

Cytat Napisał nietyx Zobacz post
    4C pojawi się teraz w czwartek o 22:00
    widziałem już ten odcinek...i czuję jakiś niedosyt po ich "teście". czegoś mi brakowalo...
    ale ogólnie jak to z alfami w TG ... ohy i aha i jeden "minus", o którym nie powiem, sam zobaczysz.

Drugi odcinek, oprócz Alfy, to średnio dla mnie ciekawy.

ps. widzę, że tak się nudzisz, że aż xboxa wczoraj włączyłeś ja akurat kończyłem grać

pozdrawiam,
    Adam
    Ostatnio edytowane przez dadasiek ; 19-02-2014 o 07:44

Użytkownik Znawca Avatar wiedzmaak
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD M-Jet 16V------------------------ Alfa Romeo 159 2.0 JTDm 170 km

Domyślnie

Cytat Napisał nietyx Zobacz post
    Jako że mam nogę ulepioną w jakiś kamień którym nie da się nazwać gipsem szyną mogę flagą machać na wyścigach?

O ile TG w wersji telewizyjnej lubię chodź coraz bardziej ustawione i sztuczne się robią te zadania.. zwłaszcza w pierwszym odcinku teraz 21 serii to gazeta TG jakoś nigdy mnie nie przekonywała 4C pojawi się teraz w czwartek o 22:00
    Dostaniesz jeszcze dwa pompony i będziesz nas dopingowal :-) na jak długo dostałeś ten gips?

Wysłane z mojego HTC One S

Użytkownik Znawca Avatar Archi
    Mieszka w
    Gliwice/Knurów
    Auto
    była GT 3.2 V6 Q2

Domyślnie

Cytat Napisał dadasiek Zobacz post
    Drugi odcinek, oprócz Alfy, to średnio dla mnie ciekawy.
    pozdrawiam,
    Adam
    Po tylu latach coraz trudniej jest zaskakiwać widzów, i dawać coś świeżego, zwłaszcza jeśli od początku wystartowali z wysokiego poziomu,

niemniej w ich wykonaniu nawet przewidywalne przynudzanie bywa ciekawe - to pewnie siła osobowości (ja doceniam inne programy i książki Maya),

i przyznam się wam do czegoś a propos 4C - cieszę się że nie mam 220 tys zaskórniaków - bo coś takiego w sobie jednak ma, że...

(wiem wiem, te reflektory też długo mi nie pasowały - ale są trochę jak pieprzyk Cindy Crowford (dla młodziaków - to taka top modelka z czasów kiedy raczkowaliście jeszcze ) dodają jej tylko charakteru).

Ozi - jak porządkowałem swoją kolekcję to znalazłem coś bardzo bardzo małego (1-60) bardzo bardzo niebieskiego i bardzo bardzo SW, więc kiedy się spotkamy to nie będzie już niespodzianka... ale zawsze

Mieszka w
    Gliwice
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Archi Zobacz post
    Po tylu latach coraz trudniej jest zaskakiwać widzów, i dawać coś świeżego, zwłaszcza jeśli od początku wystartowali z wysokiego poziomu
    jasna sprawa jednak już nas do tego przyzwyczaili, że kazdy odcinek ogląda się na "jednym mrugnięciu oka"

i przyznam się wam do czegoś a propos 4C - cieszę się że nie mam 220 tys zaskórniaków - bo coś takiego w sobie jednak ma, że...

(wiem wiem, te reflektory też długo mi nie pasowały - ale są trochę jak pieprzyk Cindy Crowford (dla młodziaków - to taka top modelka z czasów kiedy raczkowaliście jeszcze ) dodają jej tylko charakteru).
    jest ładna, nie ma co ukrywać... jednak ja dalej jestem ślepo zakochany w brerce (Karolina również, także nie musze jej przekonywać ), którą mam nadzieję niedługo sobie sprawię.

ps. w marcu będę szukał garażu z dostępem do wody i prądu na weekend. Ktoś, coś może pomóc ?

pozdrawiam,
    Adam
    Ostatnio edytowane przez dadasiek ; 19-02-2014 o 10:09

Użytkownik Maniak resoraków Avatar nietyx
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    .

Domyślnie

ale ogólnie jak to z alfami w TG ... ohy i aha i jeden "minus", o którym nie powiem, sam zobaczysz.
    wytrzymam tylko problem z 4C jest taki że to auto średnio nadaję się do jazdy codzienniej trzeba by mieć 159/Giuliette na co dzień do jeżdżenia i 4C do poszalenia i odstresowania się w wolnych chwilach

ps. widzę, że tak się nudzisz, że aż xboxa wczoraj włączyłeś ja akurat kończyłem grać
    Już nie mam co robić zanudzę się..

Cytat Napisał wiedzmaak Zobacz post
    Dostaniesz jeszcze dwa pompony i będziesz nas dopingowal :-) na jak długo dostałeś ten gips?
    Tylko co by mnie któryś nie przejechał podczas ruszania! W sumie to dwa tygodnie pootraktowali mnie "taśmowo" jeszcze wczoraj kuśtykałem się po L4 i usłyszałem od lekarki "czemu Pan w poniedziałek nie był w pracy?" Ale wieczorem byłem u fizjoterapeuty sportowego i WYWALIŁ mi ten gips pokazał co mam ćwiczyć, co robić i na razie do końca tygodnia o kulach cały czas ale jaka ulga taki kamień odwiązać od nogi ufff

Mieszka w
    Gliwice
    Auto

Domyślnie

Artur : http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-3-2-...C32054845.html why ?

Michał : http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-C32133660.html jest jakieś zainteresowanie ? i coś Ty chłopie robił z tą nogą

Użytkownik Znawca Avatar Archi
    Mieszka w
    Gliwice/Knurów
    Auto
    była GT 3.2 V6 Q2

Domyślnie

Bliźniak... a do tego kryzys wieku średniego

a poważniej, to będę teraz więcej niż dotąd podróżować nie tylko po Polsce i nie sam, (jak na co dzień),
    raz na jakiś czas Belka dawała radę z kompletem pasażerów i bagażu, ale dla nich nie były to podróże komfortowe (za to szybkie),

to nie była łatwa decyzja, ale zatrzymywać ją tylko dla przyjemności przejażdżki raz na jakiś czas (a Ty chyba jeszcze pamiętasz że to jest przyjemność), a resztę czasu żeby stała pod domem - to nie, auto ma jeździć i tyle.

Zatem dla mnie przyszedł czas rozejrzeć się za 159 "kopciuszkiem".

Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez Archi ; 19-02-2014 o 14:00

Użytkownik Maniak resoraków Avatar nietyx
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    .

Domyślnie

Michał : http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-C32133660.html jest jakieś zainteresowanie ? i coś Ty chłopie robił z tą nogą
    Coś tam jest ale ludzie najchętniej by kupili za 13 tys zł i aby była igła.. Za grosze nie zamierzam oddawać a i tak całość przeznaczam na wykup leasingu Ducata więc mogę poczekać.

W piłkę grałem na hali ale tak to jest jak przeciwnik nie potrafi Cię normalnie zatrzymać tylko fauluje..

Ale będziemy mieć nowego Alfaholika bo moja Siostra już niedługo będzie poruszać się 145

Użytkownik Świeżak Avatar ozi 164
    Mieszka w
    knurów
    Auto
    AR 147 1,6 TS ar 156 jts lift ,156 JTDlift było ... 159 SW 1.9 jtd TI jest ,

Domyślnie

Po tylu latach coraz trudniej jest zaskakiwać widzów, i dawać coś świeżego, zwłaszcza jeśli od początku wystartowali z wysokiego poziomu,

niemniej w ich wykonaniu nawet przewidywalne przynudzanie bywa ciekawe - to pewnie siła osobowości (ja doceniam inne programy i książki Maya),

Ozi - jak porządkowałem swoją kolekcję to znalazłem coś bardzo bardzo małego (1-60) bardzo bardzo niebieskiego i bardzo bardzo SW, więc kiedy się spotkamy to nie będzie już niespodzianka... ale zawsze
    haha ,co to takiego może byc ?
    myśle że jak to zobacze to znów nocka w necie mnie bedzie czekac

Użytkownik Świeżak Avatar ozi 164
    Mieszka w
    knurów
    Auto
    AR 147 1,6 TS ar 156 jts lift ,156 JTDlift było ... 159 SW 1.9 jtd TI jest ,

Domyślnie

panowie co z tymi kartami ,widze że temat umarł ! jedziemy? nie jedziemy ? co z wami ?
    juz kiedyś pisałem , może pora zamkną temat !!!! bo nic nie możemy zorganizowac,