Do osób wybierających się na weekend!
Nie wiem czy to dla Was ważne... Ale proponuję ogarniać sobie nocleg w porę, bo później pozostanie Wam nadmuchanie i zakotwiczenie pontonu na jeziorze![]()
Do osób wybierających się na weekend!
Nie wiem czy to dla Was ważne... Ale proponuję ogarniać sobie nocleg w porę, bo później pozostanie Wam nadmuchanie i zakotwiczenie pontonu na jeziorze![]()
damy radezawsze można fotel rozłożyć
nie będziemy spać impreza całą dobę
jest propozycja spotu w jakiś weekend marca (termin dokładny do ustalenia) alfistów z Koszalina Szczecina Szczecinka i okolic.
Miejsce takie aby każdy miał połowę drogi. Z tego co widziałem to Płoty są spoko jeśli chodzi o sprawiedliwy przejazd ale kurde chyba tam nawet nie ma dobrej restauracji już nie mówie o jakiejś rozrywcemacie jakieś pomysły??
Ja proponuje 15 marca(sobota) godzina między 16-18 i wtedy spotkać się po środku ale myślałem raczej o Gryficach tam więcej się dzieje, mógł bym zająć się rezerwacją lokalu później można skoczyć do centrum na plac zrobić kilka fotek lub ewentualnie zależnie od pogody zrobić jakąś sesyjkę na wybrzeżu
Gryfice 15marca mogą być jak najbardziej, tylko czy ludziom z Szczecinka i okolic też będzie ok? Bo oni wtedy mają najdalej. Jeśli pasuje im to tam możemy coś organizować. Kwestia jeszcze ile osób będzie chętna dlatego zróbmy wstępną listę. Wpisujcie się kopiując post poprzedniej osoby:
1. saybot (Tobiasz)
Ja ostatnio dojechałem ponad 100km to myślę że też dadzą rade zapakują się po 4 osoby w auto i goł
1. saybot (Tobiasz)
2. dawid_156_sw
Ja prawdopodobnie będę startował do was z Koszalina to można 'watahą' pojechać ewentualnie żeby było taniej Saybot mnie weźmie na linkę, a na poważnie jestem na tak, zagadam z ziomkami z miasta zobaczymy co powiedzą, jutro dam info co z nimi
1. saybot (Tobiasz)
2. dawid_156_sw
3. Lenix
edit, ewentualnie jeśli lokacja jest jeszcze do przedyskutowania to jest jeszcze Drawsko pom.
~ taka była piękna ! :C
Jeżeli godzina będzie dość wczesna to będę. W sensie 16 jest ok ale 18 to ja już muszę być w Szczecinie.
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...