Napisał lukas_po Coraz więcej więcej fajnych Belli kręci się po okolicy, szkoda tylko że na forum nie zaglądają bo te nowe się nie psują i po poradę nikt nie zagląda. białą 159 nawet sfotografowałem, ładna sztuka, ale brerę widziałem tylko czarną jak dotąd.
Kto oglądał nowy sezon Top Geara z Alfą 4c? Fajne polecam.
Napisał jan dukat białą 159 nawet sfotografowałem, Pokazywałeś mi fotkę piękna sztuka
Napisał moonraker3 Kto oglądał nowy sezon Top Geara z Alfą 4c? Fajne polecam. Ja oglądałem
Alfy poprostu trzeba kochać.
Napisał moonraker3 Alfy poprostu trzeba kochać. Dokładnie tak! Ale stwierdzili że wnętrze strasznie chu..we.
Napisał laska Dokładnie tak! Ale stwierdzili że wnętrze strasznie chu..we. mi się podoba wnętrze do takiego auta takie ma być i tyle teraz jest już chyba odcinek z disco volante
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Napisał Paweł_NS teraz jest już chyba odcinek z disco volante po angielsku, po polsku premiera będzie w czwartek o 22
Napisał lukas_po po angielsku, po polsku premiera będzie w czwartek o 22 ja jestem niecierpliwy poza tym w TG nie jest jakiś skomplikowany angielski, właśnie obejrzałem, ryje beret to disco volante...
Disco volante ma to cos Cos więcej
AR GT 3.2 V6 Blu Digione 05' Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Zobacz tagi
Zasady na forum