Nie pamiętam jaki jest koszt zakupu listew u kol. Misiu, ale do tego trzeba doliczyć podświetlenie i przewody, ale to są groszowe sprawy.
Wszystko, łącznie ze zdjęciami z montażu opisałem na forum: http://www.forum.alfaholicy.org/159_...ogowe_led.html
ale nie wiem dlaczego link ten nie działa...
Pozdrawiam.
- Rafał
Może nie chodzi o podświetlane, ale nie będę zakładał nowego tematuPytanie do ludzi obytych ze zmianami we wnętrzu 159-tki
czy istnieje jakiś sposób PLUG&PLAY zamontowania tych metalowych ozdobnych nakładek na plastikowe? Dużo jest z tym rzeźby? Trzeba te plastikowe wycinać w jakiś sposób czy się po prostu nakłada i podkleja?
Zdjęcie poglądowe:
Z góry dziękuję za zainteresowanie i odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Łukasz
PS. Nie mogę założyć całych progów bo mam jasne wnętrze![]()
Ostatnio edytowane przez wwwlewy ; 24-02-2014 o 21:04 Powód: dodanie treści
One sa przyklejone,jesli je odkleisz to masz plastik
Czyli rozumiem jeśli kupię jedną taką na "czarnym progu" to ozdobna metalowa listewka do odczepienia i przyklejenia u mnie tak??
niwiem czy uda Ci sie ja odkleic bez zniszczenia tzn znieksztalcenia,latwiej przelozyc z plastikiem.
Widzialem fotki z demontazu wiec wywnioskowalem![]()
Ale one są klejone na całej powierzchni czy jakoś punktowo? Myślałem o tym żeby odciąć próg z zewnątrz a wewnętrzną część plastiku odwiercić. Wiem, że praca żmudna, ale jak mam płacić 400zł za nowe w ASO (a tym bardziej, że potrzebuje tylko jedną) to mi się odechciewa i kombinuje, żeby trochę PLN-ów zaoszczędzić...
Pomijając Waszą zmianę tematu i odgrzanie schabowego...dzięki czemu zobaczyłem to cudo(więc w sumie Wam dziękuję) ma ktoś coś takiego w swojej belli?;p
Chodzi mi o te listwy wypasione z początku tematu co sobie liczą za nie w $$.
Jak ktoś takie gdzieś w PL znalazł to proszę o podzielenie się informacjami xd