Nie żart tylko zimówki. Ori są na lato...
Nie żart tylko zimówki. Ori są na lato...
Jak widziałem pierwsze zdjęcie samego koła we wnęce to mi się nawet podobało, jak widzę całe auto to jest jakaś masakra !!!
Obniżenie nic tu nie pomoże, ale to Twoje autko![]()
Ja pierdziele! co za wieś?
Weź na to kołpaki pozakładaj bo porażka to wygląda.
Szeroką stal to sobie mozna do Golfa MK2 założyć a nie do tak reprezentatywnej Włoszki!
Jakie kołpaki jak to stalówka "na lewej stronie"???
............wioska........
Panowie wiem, że może się nie podobać założyłem je pierwszy raz i pokazuje zdjęcia... Rozumiem opinie wieś, masakra ale prośba o nie imputowanie co mam robić bo to jest dopiero małomiasteczkowośćNa zimę szkoda mi alumów zwykłej stalówki nie chce jak i aluminiowych 16 co to niby można za nie duże pieniądze wsadzić a wyglądają jak za małe buty od młodszego brata... Przemęczę się tą masakrą do lata
![]()
Nie pojmuję dlaczego nie jeździsz cały rok na ładnych felgach? Przecież te fabryczne mają taki lakier że nic ich nie bierze. To tak jakbyś w zimę w łachy się ubierał bo na lato trzymasz ładne ciuchy.
Marek, powtarzasz się![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
...bo może wreszcie zmądrzejecie....alfa to nie jest auto które tylko latem ma ładnie wyglądać
jesli zamieszczasz fotki to znaczy ze oczekujesz uznania lub negatywnych komentarzy , zrobisz jak zechcesz ale to co poszło do sieci to juz tam zostanie i alfa z takimi kołami poszła w świat, nie rozumiem co masz do 16" na zime , ja mam 2 komplety ori 17 na lato i 16 na zime i nie wyglada to jakoś smiesznie... fotka w podpisie
Marek lubi duże![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva