panowie jak robimy z tymi naklejkami alfaholicy itp. dostałem od jednego z użytkowników poszczególne wzory ma ktoś kogoś kto to zrobi
panowie jak robimy z tymi naklejkami alfaholicy itp. dostałem od jednego z użytkowników poszczególne wzory ma ktoś kogoś kto to zrobi
Jastrząb
1. TipTop
2. Ajmex Bis Marek Wiśniewski
3. Ewentualnie znajdz lakiernie to Ci pomaluja![]()
<-- Mi amore, meravigliosa belladona
Jastrząb we Włocławku chłopaki robiąja może będę z kumplem jechał oddać jego felgi tam, albo nieraz jest grupowe oddawanie felg na P-F-M.PL to jak coś tam się będzie działo to dam znać
tam za 17' płaci się coś około 250 zł za 4 sztuki.
Vesper ja mam znajomego co nam ogarnie pracuje w agencji reklamowejmuszę się do niego odezwać
Panowie kiedy jakiś spocik ?![]()
oke sebaa ja na spocik oczywiście ale ten weekend odpada ja do końca marca w płocku a z tymi naklejkami można by ruszyć temacik zrzutkę zrobić ramki zamówione czekam na paczkę. sebaa byś mi zerkną ile chłodnica do mojej tylko nie jakieś chińskie cos dobrego
- - - Updated - - -
a może panowie na przyszłym spociku spotkanie rundka po płocku i wyskoczyli byśmy gdzieś za płock
Ja mam tez gdzies na kompie projekty to wyśle do mojego znajomegozapowiada się ładna pogoda więc trzeba będzie ogarnąć troche Belle, między innymi zaciski
i naklejki by się przydały nowe bo już nie mam
![]()
A co do chłodnicy to tańsza ok 280 droższa ok 340
A co do spota to może wstępnie na 15-16 Marca ?![]()
jak byś mógł to wyślij mi na mejla ochocinski.konrad@onet.pl swoje projekty a co do chłodnicy spróbuje zalać uszczelniacza jest minimalny wyciek to może uszczelni a 15-16 marca mi pasuje
- - - Updated - - -
spotkanie na krzyżówkach przy hondzie bella na xenonie
mi 15-16 wstępnie pasuje![]()
a co do ogarnięcia belli na wiosnę... to jakiś ch*j mi porysował (chyba kluczem) przednie nadkole.. i nawet nie wiem co z tym zrobić, bo głębokie.. chyba sobie obkleję Alfę jakąś ładną folią, bo mój lakier to już porażka![]()
w Płocku są trzy 156 na hidachwiec scislej prosze
A co do naklejek to właśnie by się cos przydało, bo zaciski trzebaby odmalowac
- - - Updated - - -
A co do 15-16 wstępnie pasuje tylko nie za wczesnie bo z tego co się orientuje to tydzien wolny mi sie konczy :/
Był: Fiat Siena 1.6 16v; Alfa 156 1.9 JTD; Alfa 156 2.4 JTD; Fiat Stilo 1.9 JTD 115KM Jest: Ford Mondeo mk4 2.0 TDCi i Alfa 166 3.0 v6 ( http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1714704 )
tak po 5.00 rano
Vesper to Ty mi wyślij te projekty ja je dalej wyśle do mojego znajomego
sebaaaaaaaa@op.pl