Temat: Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

Użytkownik Rowerzysta Avatar stunt_rider
    Mieszka w
    Emiraty Arabskie
    Auto
    Byla AR159 sw 2.0, 2011r. Jest: Giulia Veloce TI Competizione Red 2.0 T

Domyślnie

teraz ja podpytam czy ktos kupowal u nich? zna ta firme? dzwonilem i felgi robione sa we Wloszech, 90 % sie napalilem na te felgi, wczesniej mialy byc 19 od ti, ale jeszcze chyba nie doroslem do takich kół. Narazie jest mysl zalozyc te do 159 jak juz wczesniej gdzies pisalem.. http://allegro.pl/nowe-felgi-w241-gi...955506955.html

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    PO
    Auto
    Alfa Romeo powered by @sdero - była/ Obecnie Volvo V60 CC T5 AWD

Domyślnie

Cytat Napisał stunt_rider Zobacz post
    teraz ja podpytam czy ktos kupowal u nich? zna ta firme? dzwonilem i felgi robione sa we Wloszech, 90 % sie napalilem na te felgi, wczesniej mialy byc 19 od ti, ale jeszcze chyba nie doroslem do takich kół. Narazie jest mysl zalozyc te do 159 jak juz wczesniej gdzies pisalem.. http://allegro.pl/nowe-felgi-w241-gi...955506955.html
    Policz sobie w ten sposób...felgi kosztują 2100 zł/4 = 525 zł. Odejmij zarobek sprzedawcy, koszt jego zakupu i wychodzi...hmm trochę mało jak na 18 cali, nie sądzisz? Nie twierdzę, że masz kupić salonowe za 5 tys..jednak na "moje" ciężko jest zrobić dobrą felgę przy tak niskich kosztach...

Pozdrawiam

Mieszka w
    Emiraty Arabskie
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał marti Zobacz post
    Policz sobie w ten sposób...felgi kosztują 2100 zł/4 = 525 zł. Odejmij zarobek sprzedawcy, koszt jego zakupu i wychodzi...hmm trochę mało jak na 18 cali, nie sądzisz? Nie twierdzę, że masz kupić salonowe za 5 tys..jednak na "moje" ciężko jest zrobić dobrą felgę przy tak niskich kosztach...

Pozdrawiam
    Dzwonilem do salonu powiedzieli mi 1999 zl za felge...a ciezko znalezdz mi takie orginalne od Giulietty. Jakby nie patrzec piszesz z sensem troche mala kasa jak za 18... gwarancja niby jakas jest, dlatego chcialem podpytac czy moze ktos sie pokusil na takie cus...

Użytkownik Pasjonat Avatar jahu
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Giulia Veloce Q4, GT 1300 Junior (1.75)

Domyślnie

Jakby nie patrzec piszesz z sensem troche mala kasa jak za 18... gwarancja niby jakas jest, dlatego chcialem podpytac czy moze ktos sie pokusil na takie cus...
    To są chińczyki. We Włoszech przyklejany jest kapsel z logo i metka "made in italy". Gwarancja jest na powłokę lakierniczą, a nie na to, że nie wygną się jak wjedziesz w dziurę. Na równe drogi może takie felgi się nadają. Ale w Polsce...

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    PO
    Auto

Domyślnie

Dzwonilem do salonu powiedzieli mi 1999 zl za felge...a ciezko znalezdz mi takie orginalne od Giulietty. Jakby nie patrzec piszesz z sensem troche mala kasa jak za 18... gwarancja niby jakas jest, dlatego chcialem podpytac czy moze ktos sie pokusil na takie cus...
    Pytałem w ASO w Poznaniu, za 19 od TI chcą 5,5 tys zł. Więc sam zobacz różnicę. A myślę ze w necie znajdziesz taniej. Np koleś pod Poznaniem ma i TI i te od Julki za jakiś 4500 zł z tego co pamiętam. I są to ori fele.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    PO
    Auto

Domyślnie

P.s Misu miał fajne podkowy 18 w podobnej cenie jak te chinczyki

Użytkownik Pasjonat Avatar misiu7911
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    156 19 JTDm byla,159SW JTDm 2007 była:(,147 QV Bianco jest,Passat cc 2011byl. Jest Macan.C5.Berling

Domyślnie

Miał,ale juz niema.misiu ma turbiny z ostatnich wersji ti dla siebie.misiu miał 18 półksiężyce jak nowe.misiu miał jak nowe ti z oponami continentala 7 mm za 4500 jak nowe.aby taki zestaw skompletować trzeba dać ponad 8k.zauwazylem ze dużo ludzi chce kupować felgi ale niewielu chce kupicmisiu może bedzie miał półksiężyce 18.ale jak będę miał to wrzucę na alegro.puki co mam ori szprychy

Użytkownik Ogier Avatar stefek
    Mieszka w
    Olsztyn/Warszawa
    Auto
    159 1.9 JTDM SW

Domyślnie

Cytat Napisał misiu7911 Zobacz post
    zauwazylem ze dużo ludzi chce kupować felgi ale niewielu chce kupic
    To w końcu wielu chce kupić czy nie chce? ;D

Ja szukałem przez długi okres i w końcu kupiłem, od Ciebie czarne półksiężyce
    I od września czekają na założenie ... Jak ja wytrzymałem tyle czasu bez założenia to nie wiem :| No ale już niedługo

Mieszka w
    Emiraty Arabskie
    Auto

Domyślnie

BYlem jednym z tych co chcieli kupic ti 19 tki, ale do tego musiala by byc obnizona sprezyny i amorki.. odposcilem temat, teraz wlasnie napalilem sie na te od julki. Mam metlik bo juz tyle przewalilem tych felg... Juz jakis cel jest teraz szukam..chyba ze po drodze cos ciekawego by sie znalazlo ;]

Użytkownik Rowerzysta Avatar daniel4g
    Mieszka w
    Okolice Warszawy
    Auto
    Alfa Romeo 159 2008 r.

Domyślnie

Cytat Napisał misiu7911 Zobacz post
    Miał,ale juz niema.misiu ma turbiny z ostatnich wersji ti dla siebie.misiu miał 18 półksiężyce jak nowe.misiu miał jak nowe ti z oponami continentala 7 mm za 4500 jak nowe.aby taki zestaw skompletować trzeba dać ponad 8k.zauwazylem ze dużo ludzi chce kupować felgi ale niewielu chce kupicmisiu może bedzie miał półksiężyce 18.ale jak będę miał to wrzucę na alegro.puki co mam ori szprychy
    Te szprychy to 18'? Na allegro ich nie widze.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka