Panowie wystawiłem felgi 18" od 159SW używki, porysowane od krawężnika i nie wiem czy nie za drogo 650 z wysyłką.
podpowiecie jeśli źle oszacowałem?
Telefon już miałem jeden. I to od osoby z forum...czyli cena nie jest za wysoka chyba![]()
Panowie wystawiłem felgi 18" od 159SW używki, porysowane od krawężnika i nie wiem czy nie za drogo 650 z wysyłką.
podpowiecie jeśli źle oszacowałem?
Telefon już miałem jeden. I to od osoby z forum...czyli cena nie jest za wysoka chyba![]()
Ostatnio edytowane przez Giero ; 05-03-2014 o 10:27
Tak wyglądają teraz moje 18
Tak jak pisałem kilka/nascie stron wcześniej, 3 były lekko podrapane od krawężników i że strasznie wkruzał mnie pył z klocków i inne zabrudzenia praktycznie zaraz po wypucowaniu, postanowiłem zrobić coś ciemniejszegoNie wiem czy mogę to tutaj napisać, ale felgi były robione u pana Czaji i z efektu jestem jak najbardziej zadowolony
Udało mi się dobrze wskoczyć z terminem i "już" po 3 tygodniach felgi były gotowe
![]()
Był ale podobno 18stki to nie był nigdy oryginalny Alfowski wyrób, ale że są do kupienia to informacja potwierdzona na bank.
To może są te chińskie WSP italy bo one występują w 18'
Wysłane z mojego GT-I9100
Nie ma pomyłki, to jest replika w rozmiarze 18' firmy WSP. Za renowację zapłaciłem 440zł.