Strona 27 z 39 PierwszyPierwszy ... 171819202122232425262728293031323334353637 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 389

Temat: artykuł o 4C

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    a nie no oczywiscie pomylilem sie jest bardzo stylowe.Zegary jak w Brawo i caly kokpit ale masz racje pomyslilem sie.W srodku jet czuc ducha alfy ale tylko jak popatrzysz na logo na kierownicy(takie moje zdanie).Nie powiem auto mi sie podoba z zewnatrz.Wnetrze no coz
    Jak już coś to zegary są na wzór tych z 8C tak samo jak rząd przełączników. Aluminiowy panel i ekran nawigacji też z bravo? Stylowe radio z logo AR też widziałeś w bravo? A listwy progowe i nakładki na pedały z logo i napisem AR?

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    .

Domyślnie

Cytat Napisał Luke77 Zobacz post
    Dlaczego? Z prostego powodu: marketing. Niedawno w jakimś odcinku top gear było pokazane auto z wielkim napisem na masce typu "najlepszy czas na nurburging..." To działa. Alfa dała dupy jeśli tam naprawdę nie siedział zawodowiec.

Z tego co mi wiadomo przejazd Alfy w ogole nie byl organizowany przez Fiata tylko przez jakis magazyn, ktos poprostu wzial ta Alfe i wykrecil nia czas i tyle. Jest to tez pewna informacja , ze amatorsko ta Alfa mozna zrobic 8:04 to chyba dobrze ?

Ponadto uwazam , ze dobrze iz Fiat nie wlacza sie do niemieckich gierek , mysle , ze w calej tej zabawie nie w tym rzecz aby wciskac ludziom , ze cos jest biale jak jest czarne. Niemcy tylko na to czekaja az kazdy bedzie organizowal sesje na ich torze i udawadnial swoja wyzszosc - 4C na tym nie stracila , na auto trzeba czekac chyba z rok od zamowienia tak wiec sa klienci. Oddzwiek niezaleznych ludzi tez jest pozytywny , cieszmy sie tym a nie Nurgburgringiem.

- - - Updated - - -

Jak już coś to zegary są na wzór tych z 8C tak samo jak rząd przełączników. Aluminiowy panel i ekran nawigacji też z bravo? Stylowe radio z logo AR też widziałeś w bravo? A listwy progowe i nakładki na pedały z logo i napisem AR?

ladna jest decha w Giulietcie , moglyby byc tylko lepsze materialy zastosowane do jej wykonczenia w niektorych miejscach. W Giuliettcie mam wrazenie , ze mamy polaczenie dobrych materialow z przecietnymi i troche to kontrastuje. w ogolnym rozrachunku nie powiedzialbym , ze mi to przeszkadza uwazam tylko , ze jest potencjal do poprawy.
    Ostatnio edytowane przez fan ; 05-03-2014 o 22:00

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

Cytat Napisał fan Zobacz post
    Ponadto uwazam , ze dobrze iz Fiat nie wlacza sie do niemieckich gierek , mysle , ze w calej tej zabawie nie w tym rzecz aby wciskac ludziom , ze cos jest biale jak jest czarne.
    To dlaczego to info o wykręconym czasie było podane w newsach na stronie ar i na oficjalnym fanpage ar na bukfejsie?

Cytat Napisał fan Zobacz post
    ladna jest decha w Giulietcie , moglyby byc tylko lepsze materialy zastosowane do jej wykonczenia w niektorych miejscach. W Giuliettcie mam wrazenie , ze mamy polaczenie dobrych materialow z przecietnymi i troche to kontrastuje. w ogolnym rozrachunku nie powiedzialbym , ze mi to przeszkadza uwazam tylko , ze jest potencjal do poprawy.
    Tak zgadzam się jest nierówno, np. ten plastik na krawędzi drzwi koło szyby jest tragiczny. Mam wrażenie że znowu wszedł tam księgowy z kalkulatorem i stwierdził że trzeba zmniejszyć koszt.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar bartas82
    Mieszka w
    Wlkp.
    Auto
    Giulia, Giulietta

Domyślnie

Cytat Napisał Sporting Zobacz post
    Dziś czytałem instrukcję obsługi 4C i odkryłem ciakawą rzecz

Aby uzupełnić płyn do spryskiwaczy należy odkręcić plastikową osłonkę (przymocowaną na 4 śruby) a następnie włożyć dołączony do samochodu lejek, po wykonaniu czynności osłonkę trzeba przekręcić ponownie

No, łatwo i szybko nie bedzie
    Haha
    Ciekawe, czy dają śrubokrętz logo AR w zestawie?! Z drugiej strony tym autem po deszczu/błocie to raczej się nie jeździ, więc nie powinno to tak doskwierać.

Pisz jak znajdziesz więcej takich kwiatków.
    Pozdro,
    Bartas

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Instrukcję możesz sobie pobrać ze strony instrukcje.fiat.pl.

Może i po błocie się nie jeździ, ale przy takich prędkościach trochę komarów można ubić .
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

Przeciez każdą Alfa ma śrubokręt w zestawie koła zapasowego

Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    .

Domyślnie

To dlaczego to info o wykręconym czasie było podane w newsach na stronie ar i na oficjalnym fanpage ar na bukfejsie?

Tak zgadzam się jest nierówno, np. ten plastik na krawędzi drzwi koło szyby jest tragiczny. Mam wrażenie że znowu wszedł tam księgowy z kalkulatorem i stwierdził że trzeba zmniejszyć koszt.

to w ogole nie rzutuje czy pisali o tym gdziekolwiek. Zreszta sam bym o tym pisal jakby ktos spacerowo zrobil 8:04. Z tego co wiem Alfa jechal czlowiek od Porsche - to jeszcze bardzie komplikuje temat. Ale czas zwazywszy na okolicznosci Alfy 4 C jest wysmienity. Zreszta Giulietta QV tez tam jest odnotowana i w porownaniu do aut podobnej klasy cenowej i segmentowej odnotowala calkiem dobry rezultat(a jest krytykowana) - tylko rowniez nie wiadomo kto nia jechal. Jak juz dla Was jest to takie wazne polecam przestudiowanie czasow na Nurgburgring pod katem wynikow jak i kierowcow zasiadajacych za kierownica poszczegolnych aut daje to wiecej info o autach niz same suche liczby.

Użytkownik Ogier Avatar mati7700
    Mieszka w
    Polska
    Auto
    Alfa 147 1.9 jtd 115

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

71 miejsce na 223 to chyba jest dosc dobrze

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

Szczegolnie patrzac na to jakie auta sa nizej na liscie

Sent from my iPhone
    Born to be wild.