Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Alfa 147 LPg

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    brak

Domyślnie Alfa 147 LPg

Witam Klubowiczów.

znalazłem taka oto alfe - http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-jed...C32381414.html
    Prosze o opinie, czy sie opłaca i na co zwrócić uwage?
    Standardowo, czy znajdzie sie alfoholik z okolic do pomocy w oględzinach auta?

Pozdrawiam
    Grzegorz

Wysłane z mojego HTC One S

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    QJawyY
    Auto
    Giulietta 2.0 ~200KM 440Nm 2010r

Domyślnie

Lakier wygląda na dość świeży lub na prawdę zadbany, być może świeżo spolerowany. Wersja dobrze wyposażona. Na wyświetlaczu świeci się kontrolka Check Engine. Gaz z 2011 jak i rozrząd, więc podejrzewam jej sprowadzenie właśnie w tamtym roku. Obecnie ma niby 170 tys przebiegu i dziwi mnie, że w 2 lata u nas zrobiła ponad 40tys km a po niemieckich autostradach w 9 lat tylko 128tys.. powiedzmy, że zdarzają się takie egzemplarze... Dobrze, że podali nr VIN więc zapytaj w wątku "Sprawdzanie VIN" to kolega postara się sprawdzić ostatnie wpisy z ASO i może da się potwierdzić przebieg. Kierownica jak na ten przebieg również zadbana. Cena jak na tak zadbany egzemplarz wydaje się być odpowiednia tym bardziej że jest po wymianie amorów, hamulców itd... Sprawdziłbym ją czy czasem w trakcie sprowadzenia nie została "zrobiona" na polski rynek ( malowanie, przebieg, nowy kierak, gałka, nakładki, malowanie dywanów itd). MImo wszystko wygląda bardzo obiecująco
    Ostatnio edytowane przez gramian ; 06-03-2014 o 07:30

Auto
    brak

Domyślnie

Gramian dziękuję bardzo za odpowiedz :-) vin juz poprosiłem o sprawdzenie. Kontrolka może świeciła tuż po przekreceniu kluczyka? Co myślisz?

Oraz czy za przysłowiowe piwko pomoze jakis klubowicz w ogledzinach? :-)

Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka

Auto
    brak

Domyślnie

Proszę o opinie na temat tej Alfetty - http://www.mobile.de/pl/marka/alfa-r...190996405.html

Opłaca się czy nie? Na co zwrócić uwagę?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia