Zawsze można kupić oryginalną navi za ponad 2 koła więc nie przepłacił
http://allegro.pl/nawigacja-navi-ins...999683848.html
No dobrze. Dużo opini ale mi chodziło o to czy może ktoś ma lub wie kto ma konsolę pod navi
Daniell do mnie pijesz?
Według ciebie parrot asteroid to szajs?
Moim zdaniem parrot świetnie pasuje do wnętrza 159... ale co kto lubi
![]()
Nie chodziło mi, że ten parrot jest szajsem, tylko wygląda słabo w tej konsoli i dużo lepiej się prezentuje oryginalna navi(moim zdaniem)
Jeśli Tobie się podoba to luzik Twoje autko Twoje zabawki![]()
Nie no oryginalna navi prezentuje się rewelacyjnie! jako grafik muszę powiedzieć że dizajn rodem w windowsa 3.1 (niektórzy jeszcze pamiętaja) rzeczywiście prezentuje się bosko. Ja podziękuje. P.S do założyciela Wątku jęśli Twój panel jest dobrym stanie i jest aluminowy to chętnie się zamienię.
Pomijając kwestię, że robimy koledze OT, znowu dyskutujemy o tym, co się komu podoba - dla mnie ori navi idealnie komponuje się w konsoli, jeśli chodzi o funkcje, no cóż, jak wiadomo Świat idzie do przodu - navi działa, tak, jak działać powinna navi z tamtych czasów, bez funkcji, które każda navi nabierała z czasem - ktoś kto pisze o ori to "złom", albo coś podobnego, widocznie oczekuję od navi, czegoś więcej niż navi, ale jeśli nawet takie ma oczekiwania, to, tak czy inaczej, takie określenia, są moim zdaniem całkowicie nieuprawnione![]()