tyle to chyba bedziemy miec przerwy bo strasznie sie tu cos uspokoilo przestali sie ludzie pokazywac
tyle to chyba bedziemy miec przerwy bo strasznie sie tu cos uspokoilo przestali sie ludzie pokazywac
no i nastala kopletna cisza ;/
Mi akurat ostatnio ciszy brakuje bo mi córa chorowała i cały czas marudna była. A co do autka to znów nowe kwiatkiStoi u lakiernika i podobno młodnieje ale nowy wydatek wyskoczył, będę musiał wymienić prawy próg bo go ruda łapie za ostro
![]()
Moja Bella jutro prawdopodobnie przejdzie fajny zabieg który jeszcze bardziej poprawi jej i tak zacny wygląd
Ostatnio widziałem w Bochni 159 mniej więcej kolor szary z "oczami anioła" cuuuuuudownie wyglądają ale też są ciężkie w wykonaniu![]()
Ale sie da wiec do dzielaja niestety zmiane tarcz przekl;adam bo mi sie zawiecha rozleciala ;/ i teraz stoi i czeka na wyplate ;/
Nie nie tego już robić nie będę za dużo zachoduto widzę że zlotu długo żadnego nie będzie
![]()
Naprawiać te fury i jak dobrze pójdzie to na 23 lub jeśli coś mi się przesunie to na 30 piszę się na spota![]()
Dopiero co był 10. To co ty unieruchomiony jesteś na ponad miesiąc? Ogarnij troche grosza z obecnej wypłaty i stawiaj autko na nogi.
No powiem wam że mała modernizacja dała zaje*isty efekt![]()
Uuuu do 30 to trochę czasu....![]()