AMM Bonifacego 100 Pan Artur ma dobrego mechanika ale uprzedzam nie jest tani.
Sądzę, że Paweł Mikulec sobie poradzi - Emaliowa 15
a czy moze ktos polecic jakiegos dobrego mechanika w okolicach Grodziska Mazowieckiego? Teraz mam zamiar zwyczajnie zrobic przeglad, ale na przyszlosc chcialbym serwisowac. Do tej pory jedzilem okolo 60 km do dobrego warsztatu, jednak troche daleko i chcialbym kogos blizej znalezc.
kolego kips ja mogę polecić Ci kolegę Darka Osińskiego. Ma serwis w okolicach Tarczyna (Rembertów, ul. Górna 1), więc miałbyś do niego ok. 25km. Bardzo sympatyczny i fachowy, sam właśnie wróciłem od niego z przeglądu ze swoją białą strzałąW google znajdziesz go poprzez wpisanie Mr. Alfa.
Ok. Wielkie dzięki za odpowiedź. Na pewno się wybiorę w razie potrzeby. Zdecydowanie wole kogoś kto zna się na rzeczy niż mechanika, który boi się zajrzeć do Alfy, a takich już spotykałem.![]()
Amm bonifacego 100 Pan Artur, nie polecam sprawdzał mi samochód przed zakupem i o połowie wad mechanicznych mi nic nie powiedział, po czym jak kupiłem samochód i przyjechałem na rozrząd to nagle pojawiła się litania.
Korzystał ktoś może z usług:
Profes Auto-Serwis
ul. św. Wincentego 66 ?
Witam, chcę wymienić rozrząd w 159 jtd, gdzie najbezpieczniej?![]()
Wal w ciemno do Darka Osińskiego z Tarczyna.Ja,też na dniach wybieram się na wymianę rozrządu i ogólny przegląd po zimie.
Nie będziesz zawiedziony!