Tak, miałem taką sytuację w FC i bez podpięcia do testera się nie obeszło. Po skasowaniu błędu spokój, w aso koszt 40zl.Napisał crazyqs
Odpinać aku przy odpinaniu poduszek i zegarów![]()
Tak, miałem taką sytuację w FC i bez podpięcia do testera się nie obeszło. Po skasowaniu błędu spokój, w aso koszt 40zl.Napisał crazyqs
Odpinać aku przy odpinaniu poduszek i zegarów![]()
dawno temu i nieprawda: 33 1.8td rosso - 146 1.6ts nero - GTV 1.8ts nero - 156sw 2.4Jtd nero - 156sw 20v grigio luce di amalfi - GT ts blu chiaia di Luna - 156sw 20v grigio metalico - 166 Jtd cf3 nero volcano - 166 2.5V6fl - 159fl sw jtdm 16v grey indigo
Tzn. że trzeba mieć coś w stylu osobnego komputera do poduszek? A czy jeśli jest sprawne wszystko tylko jest ten błąd poduszki spowodowany chwilowym jej odpięciem jest ona aktywna gdyby doszło do kolizji"
Poduszka powietrzna nie jest aktywna tylko wtedy gdy świeci się kontrolka na desce. Wart jednak podjechać na kompa , żeby móc spokojnie spać w nocy.Napisał crazyqs
Nie nie trzeba mieć tylko trzeba się podłączyć pod wtyczkę poduszki która jest pod materiałowym pasem przed pasażeremNapisał crazyqs
U mnie zapaliły się kontrolki abs i poduszki podczas rozruchu. Nie używałem kilka dni samochodu i akumulator być może trochę osłabł (w tych mrozach) Czy osłabiony akumulator mógł być przyczyną zapalenia się tych kontrolek?
Lampki oczywiście zgasły zaraz po uruchomieniu silnika.
Tak to