Witam.
Szukam kogoś kto posiada takową alfine żeby po prostu zobaczyć z moją jak ona "jedzie" - wyścig nie wchodzi w grę po prostu porównać jak chodzi - mam wątpliwości co do swojej.
Tutaj z okolic Gostyń/Leszno
Z góry dzięki![]()
Witam.
Szukam kogoś kto posiada takową alfine żeby po prostu zobaczyć z moją jak ona "jedzie" - wyścig nie wchodzi w grę po prostu porównać jak chodzi - mam wątpliwości co do swojej.
Tutaj z okolic Gostyń/Leszno
Z góry dzięki![]()
mogę się swoimi 140 KM ustawić i tak dostaniesz batty
co Ty wymyślasz ? jedź na kompa do elektryka i zaraz wszystko będziesz wiedział![]()
Na Wałach jest spoko elektryk - 50 zł bierze jakoś - a co Czesiu Cię objechał ?![]()
Z Czesiem lecimy równo
Po prostu mam wątpliwości co do gazu ten potencjonometr jest chyba z.... epsuty
P.S NA kompie wszystko cacy
P.S 2 ty masz 340Nm prawie więc wiesz, a my mamy 305![]()
W TunerForce masz dla alfaholików promocje - podjedź na hamownie będziesz wiedział wszystko co potrzeba - i to za całe 50zł.
Porządna obciążeniówka MAHA
147 powodów do zadowolenia
Problem z potencjometrem jakby był , to na kompie pokaże , a tak jak kolega wyżej napisał to jest najlepsze rozwiązanie![]()
PS. poczekaj aż wytnę katta i wywalę bebechy z tłumika to pojadę z Tobą![]()
Sokół niekoniecznie, bo jeżeli będzie szwamkował to się nie zapali, jeżeli będzie brak reakcji na gaz wtedy sie zapali marchewa jak u Ciebie.
nie wymyślaj - przyzwyczaiłeś się i wydaje Ci się ,że wolno jedzie![]()
jedź na CTna jakiś czas zanim się przyzwyczaisz będzie rakieta
![]()
Sokół u znajomego w alfie raz po raz nie domagał i marchewka się nie zapaliła. Potem było co raz gorzej, aż się zaświeciła i reakcji gazu nie było wcale
Nie chce jakiegos chip boxa ;p
Cały piec oblukałem zmienną geometrię i egr, łopatki w turbo i widzisz
Ona ma moc i w ogóle, ale wiem, ze coś jest nie tak pomiędzy maks gazem, a połową gazu![]()
Ostatnio edytowane przez KaaC ; 23-03-2014 o 11:01