w poprzedniej "9" szarpnąłem się na valeo ... mówie sobie a co. Większego badziewia nie miałem. Od nowści mi skakały po szybie i piszczały. Później za radą kolegów motgumy. W porównaniu do Valeo to na + ale rewelacji tez nie ma. Teraz w "nowej" '9" mam bosche i póki co najlepsze z tych wszystkich. śledząc wątek jakiś czas to cieżko wyciągnąć jakiś jednoznaczny wniosek co do jakości produktu jednego czy drugiego producenta.
Wiele osób je poleca, sprawdzimy.
W naszym kraju podrabia się wszystko, myślę że wycieraczki również dlatego są czasem różnice że jedne boshe od nowości rozmazują i skaczą a drugie 20kkm pracują bez problemu.
Temat rzeka
BOSCH aerotwin - skacze po szybie i generalnie lipa od nowości szkoda ze tyle kosztują
zamówiłem polskie motogum - tez tragedia
Jakie kolejne zamówic ja nie mam pomysłów;-)
Pozdrawiam
Sebastian
A oryginalne?
Ja ostatnio kupiłem wycieraczki AERO A-type (kupione w Gdańsku na rampie). Za krótko je mam żeby móc coś powiedzieć na temat trwałości itd. ale pierwsze wrażenia są naprawdę pozytywne, wydają się takie "mięsiste" no i jak narazie w ogóle ich nie słychać. Przy prędkościach rzędu 150-160 km/h zachowują się bez zarzutu. Oby tak dalej to będę naprawdę zadowolony z tego zakupu.
Wcześniej miałem motgumy ale żeby mnie jakoś szczególnie przekonały to bym nie powiedział.
Mam oryginalne z ASO, nie ma się do czego przyczepić, montaż cudo, nie piszczą, wodę zbierają elegancko i nie ma na co narzekać... no może poza ceną![]()
a skad mam wiedzieć:_)
jak już pisali koledzy wszsytko dzisiaj podrabiaja.
Nie pochodziły z ASO.
drogie tzn?
jak ja wydałem przez pół roku 150 i nadal musze wydawac to słabo wyglądają inwestycje
Pozdrawiam
Sebastian
Sharpi a ile taka impreza w aso ? I maja znaczek AR ?