Dojechały właśnie opony Dunlop SP Sport Maxx RT 225/50R17 98Y. Tak ładnie wyglądają, że szkoda zakładać![]()
Też mam ten rozmiar, omyłkowo wpisałem 40Kupiłem jeszcze w styczniu, cena była 28 zł niższa niż teraz na oponie.
Zakładaj, zakładaj. Ja w sobotę założyłem i nie dość że cisza na pokładzie to jeszcze prowadzi się auto jak po szynach![]()
Nie wiem czy dostałeś kartę do assistance bo nie każdy sprzedawca daje ale jakbyś nie dostał to na stronie dunlopclub.pl możesz sobie załatwić 3 letni assistance na oponki dunlopa.
A oponki nankang ns-20 ? Co o nich myślicie?
tez założyłem w koncu rain sporty 3 225/45 r17 i niewiem czy sa głośne, napewno cichsze od moich zimowych contisportów run flatów 225/45r17
czas pokarze. napewno cenowo wygladają swietnie bo kupilem je chyba cos 330zł/szt i to swierzynki bo z konca lutego 2014
a tak z innej beczki: SPRZEDAM PIRELLI PZERO ROSSO z listopada 2012 w rozmiarze 225/50r17 w ilości sztuk 4, z czego dwie mają po ok 6-2 do 6.5 mm bieżnika, natomiast dwie pozostałe są biedniejsze, tj. od 3.8 do bodajże 4.2 mm, w sumie nie tyle że sprzedam, a chętniej oddam za kiste ukochanej perły export
..tylko odbiór osobisty ruda śląska..
Ostatnio edytowane przez ebol77 ; 25-03-2014 o 17:01