Teraz lampy świecą w 100% lepiej
Dla przykładu zamieszczam fotki.
PRZED:
Mijania
Drogowe (jak by miały zeza)
I PO
Mijania:
Drogowe:
![]()
Teraz lampy świecą w 100% lepiej
Dla przykładu zamieszczam fotki.
PRZED:
Mijania
Drogowe (jak by miały zeza)
I PO
Mijania:
Drogowe:
![]()
No i gitara![]()
MM Garage - Naprawy, wymiany. Sprzęgła, rozrządy, hamulce, zawias... dłubie bo lubie.
https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=hl
Z AR było: 156 Pussy Wagon 1.9 JTD 115KM / 146 1.7 16V Boxer
wczoraj postałem przy ścianie wieczorkiem i ustawiałem światła. Udało się ustawić je bardziejżarówki faktycznie nie muszą (nie mogą !!! ) w swoich gniazdach. Da się je ustawić w linię (nawet przy DEPO
).
Tylko mam jeszcze pytanie co do drogowych. Otóż mijania świecą ciut za wysoko, natomiast drogowe walą po koronach drzew i nic nie dają. Czy da się ustawić same drogowe. Tzn obniżyć trochę mijania oraz bardziej obniżyć drogowe ?
Godzinę czasu kosztowało mnie układanie tych żarówek, poparzone palce, rozładowany aku i 20zł dla Panów robotników za pchanie auta![]()
Najważniejsze że się udało w 50%
Wg mnie rewelacji nie ma. Szczególnie, że prawe światło gorzej oświetla pobocze niż lewe :O
Jak dobrze założysz żarówki to wtedy trzeba jechać do ustawienia, swoją drogą jedź do innego zakładu bo ten gość co Ci je ustawiał za pierwszym razem chyba mało kumaty był. Mi id razu powiedział ze jedna żajówka jest do góry nogami.
Dla mnie jest różnica ogromna, może i da się uzyskać jeszcze lepszy efekt ale już nie chce mi się w to bawić. A jeśli miał bym się bawić to powiedz co zrobić żeby świeciły jeszcze lepiej ?
Inne żarówki?
Zabawa w ustawianie żarówek przed ścianą?
Ponowne ustawianie świateł na st. diagnostycznej?
Nowe lampy?
![]()
Lewą masz depo ?
147 powodów do zadowolenia
Gamero..Patrząc na fotki po...wydaje mi się że świecisz ludziom po oczach. Prawe światło powinno świecić dalej niż lewe, by oświetlać pobocze a u Ciebie jest na odwrót.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._Fernlicht.png
Tak to powinno wyglądać.
To może inaczej.. kiedy staję w odległości ok. 4m od ściany i na nią świecę to prawy snop światła mam wyżej niż lewy...a jestem jakiś miesiąc po przeglądzie gdzie światła były sprawdzane.