Buja się z nią już z rok co najmniej.
Cena jest tragiczna. Nikt nie kupi Alfę za 25.000 bez lpg jak może kupić Audi czy BMW, a ta garstka fanatyków Alfy czyli 1%, to jest zbyt mało. Natomiast sam samochód może być elegancki.
co Ty Marian za glupoty piszesz.... kup w211 albo e60 za 25tys w dobrym stanie.... moze uda Ci sie taksowke kupic, chociaz ostatnio znajomy nawet taksowke sprzedawal za 33...
Hm, w Myślenicach stoi za 19.500 rocznik 2004 z LPG STAG300 i nie ma chętnych, a dobry sprzęt.
Bez lpg to max 22.000 za takie auto z 2005 r.
To, że Ty nie kupisz to nie znaczy, że nikt nie kupi. Nie oceniaj innych swoją miarą. 27 tyś to nie jest wysoka cena za zadbaną limuzynę kwestia tylko czy akurat ten egzemplarz jest jej wart, czy poza ceną nie rózni się od tych po 20 tyś. A co do gazu to są tacy ludzie dla których jest zaletą, że go nie ma. Ja osobiście bym pewnie zagazował ale wolałbym to zrobić sam.
No ale jak to się ma do rzeczywistości, w której to auto ponoć od roku stoi ? Nie wiem, może jest dziadowski, a może po prostu klasycznie, wedle ekonomicznych reguł i zwyczajnego światopoglądu zwyczajnie zbyt drogi co do swojej ogólnej jakości oraz walorów.
Prawda jest taka, że w tym biednym kraju obywatele kupują auta z silnikami 1.2 - 1.4 bo niby mało palą, a jak już słyszy o 3.2 to pierwsze pytanie ile to pali??? Dlatego też nie ma co bić piany, ze auto z takim silnikiem łatwo sprzedać.
Jeśli stan techniczny jest adekwatny do ceny to można tyle zapłacić. Przynajmniej ja bym zapłacił. Co do lpg. Nie zawsze instalacja jest plusem. Osobiście odpycha mnie gaz w alfie. Szukałbym na pewno bez lpg.
Nie jestm bogaczem. Poprostu za dobre auto można zapłacić, a kilometrów nie robię dużo, więc gaz mi nie po drodzeNo i jeżdżę klekotem
![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva