Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy 12345678910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 125

Temat: Zakup Alfy Romeo GTV - Problemy i ceny

Użytkownik Maniak resoraków Avatar maras37
    Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

może będę zmieniał swoje wiosną na eibachy -20mm to mogę odsprzedać ori ,zakupione z małym przebiegiem ok 112 tys.ale konkretna decyzja jeszcze nie zapadła...mam jeszcze jedne jakieś obniżające tylko tył jak by ktoś chciał,są na dodatkowym tylnym zawieszeniu które kupiłem w bardzo ładnym stanie które chce złożyć na nowo....jako zapasowe
    Ostatnio edytowane przez maras37 ; 22-03-2014 o 20:12

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Cytat Napisał maras37 Zobacz post
    .mam jeszcze jedne jakieś obniżające tylko tył jak by ktoś chciał,
    Jestem zainteresowany, ale podaj trochę więcej szczegółów na ich temat Może być na PW

Użytkownik Maniak resoraków Avatar maras37
    Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

ok na razie brak czasu ,ale jak się wezmne za rozbieranie i je zdemontuję porobię jakieś fotki to dam ci znać na PW.

Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Pasuje mi

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Trin
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie/Świdnica
    Auto
    Było Gtv 2.0 JTS, jest 406 coupe 3.0

Domyślnie

gaz daje oszczędności owszem i to spore, tylko tomi te oszczędności wykorzystuje na nowe części wystarczy zobaczyć temat nasz belle, ale ja nie o tym. Gaz kojarzy mi się z osobami które nie chętnie wydają kasę na auto, wyjątkiem jest np. tomi zgodzę się;] ma serce i podejście. Tylko tomi to zapaleniec hobbysta, entuzjasta marki. Większość oszczędza bo? oszczędza na wszystkim "dosłownie" zaraz nazwieie mnie ignorantem i flustratem "ok" spoko mam to w dupie;] mogę też usunąć konto na tym forum nie ma problemu. Ale osoba kupująca to auto musi się liczyć z kosztami... Napisze inaczej, to nie seat czy vw z dawnych czasów " bo teraz są drogie w utrzymaniu";] byle pierdoły do tego auta zaskakują cenowo, mówię o detalach. Ja podchodzę do tematu z powagą, nie jestem właścicielem firmy i zarabiam średnią krajową. Mimo to stać mnie na to by alfa czuła się dobrze, nie oszczędzam na tym aucie, może nie stać mnie na to by zrobić wydech z nierdzewki czy zawieszenia na "raz" ale spokojnie co miesiąc alfa otrzymuje nowe części i nowe graty na miare możliwości. Ale jednego nie zobaczy nigdy instalacji gazowej i piszcie co chcecie, gaz jest lepszy, oszczędny ok może tak ale ja go do auta nie założe;] Aha i dla tych co chcą kupić Gtv to świetne auto, czasem irytuje... Doprowadza do szału ale... Po wszystkim chcesz zasiąść za kierownicą i po prostu cieszyć się jazdą, tak jakby nie było innych uczestników drogi pozdrawiam i naprawdę warto

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Alfa Romeo GTV Cup 2.0 TS

Domyślnie

Cytat Napisał Trin Zobacz post
    gaz daje oszczędności owszem i to spore, tylko tomi te oszczędności wykorzystuje na nowe części wystarczy zobaczyć temat nasz belle, ale ja nie o tym. Gaz kojarzy mi się z osobami które nie chętnie wydają kasę na auto, wyjątkiem jest np. tomi zgodzę się;] ma serce i podejście. Tylko tomi to zapaleniec hobbysta, entuzjasta marki. Większość oszczędza bo? oszczędza na wszystkim "dosłownie" zaraz nazwieie mnie ignorantem i flustratem "ok" spoko mam to w dupie;] mogę też usunąć konto na tym forum nie ma problemu. Ale osoba kupująca to auto musi się liczyć z kosztami... Napisze inaczej, to nie seat czy vw z dawnych czasów " bo teraz są drogie w utrzymaniu";] byle pierdoły do tego auta zaskakują cenowo, mówię o detalach. Ja podchodzę do tematu z powagą, nie jestem właścicielem firmy i zarabiam średnią krajową. Mimo to stać mnie na to by alfa czuła się dobrze, nie oszczędzam na tym aucie, może nie stać mnie na to by zrobić wydech z nierdzewki czy zawieszenia na "raz" ale spokojnie co miesiąc alfa otrzymuje nowe części i nowe graty na miare możliwości. Ale jednego nie zobaczy nigdy instalacji gazowej i piszcie co chcecie, gaz jest lepszy, oszczędny ok może tak ale ja go do auta nie założe;] Aha i dla tych co chcą kupić Gtv to świetne auto, czasem irytuje... Doprowadza do szału ale... Po wszystkim chcesz zasiąść za kierownicą i po prostu cieszyć się jazdą, tak jakby nie było innych uczestników drogi pozdrawiam i naprawdę warto
    Podzielam opinię

Użytkownik Świeżak Avatar Slepecci
    Mieszka w
    Polanica-Zdrój
    Auto
    GTv 2.0 TS

Domyślnie

Siemanko, wpadły mi w ręce spręzyny tylne od GTv 3.0, mocowania sa takie jak w 2.0?

Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Nie jestem do końca pewny, ale chyba we wszystkich Gtv tylne amortyzatory i sprężyny są wymienne.
    Teoretycznie też to ma sens, bo żadnej wersji na tylną oś nie przypada znacząco zwiększony nacisk.

Użytkownik Świeżak Avatar Slepecci
    Mieszka w
    Polanica-Zdrój
    Auto
    GTv 2.0 TS

Domyślnie

to w tygodniu montuje oby auto było wyższe, bo jeździc się nie da

Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD