Witam, Mryga mi kontrolka od grzania świec żarowych po odpaleniu silnika, przez około 15 sekund. Nie piszcie, że tematów było dużo bo nie znalazłem tam rozwiązania. Wszystkie świece żarowe zostały wymienione a problem nadal ten sam.
Witam, Mryga mi kontrolka od grzania świec żarowych po odpaleniu silnika, przez około 15 sekund. Nie piszcie, że tematów było dużo bo nie znalazłem tam rozwiązania. Wszystkie świece żarowe zostały wymienione a problem nadal ten sam.
było słabo szukałeś
sterownik świec
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Mam taki do sprzedania , tanio![]()
Na poczatek zamiast wymieniać sterownik to po prostu podmien akumulator na 100% sprawny.Nie sugeruj sie tym,że Twój jest dobry bo samochód Ci zapala bez problemu.To bardzo częsty powód mrugania kontrolki.
Przyczyną może być również bezpiecznik 60A znajdujący się przy klemie akumulatora , nie do końca dobrze działająca wiązka elektryczna odpowiedzialna za grzanie świec ( może "gubić " gdzieś prąd ) . Ale tak jak kolega wyżej , najpierw zająłbym się akumulatorem , a dopiero później szukaniem winy gdzie indziej .
Pozdrawiam.![]()
Witam, odświeżam temat gdyż komputer wykazał mi błąd P0683 centralka podgrzewania wstępnego, i jako, że koledzy z forum z tym samym błędem wymienili przekaźnik i nadal było to samo mam pytanie czy ktoś z okolic Wrocławia mógłby się spotkać i użyczyć swojego przekaźnika w celu sprawdzenia czy to to..? ;/
Tak jak mówiliście, wymieniłem przekaźnik i nic.. Błąd występuje nadal wszystko bez zmien.. :/ Poradźcie coś :/
A bezpiecznik i połączenia sprawdziłeś?
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
ja obstawiam spalone świece, mam to samo i juz czekaja na wymianę
a patrzyłeś czy kable wchodzące na świece nie trzymają zbyt luźno ?
U mojego kumpla tak było... wymiana kabli pomogła.